Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

DRIVE v1.11.9 Para + Kapak Hileli Mod Apk İndir Aralık 2021

01.12.2020
1.250
A+
A-
DRIVE v1.11.9 Para + Kapak Hileli Mod Apk İndir Aralık 2021

 

33

DRIVE v1.11.9 Para + Kapak Hileli Mod Apk İndir Aralık 2021

Drıve v1.11.9 Para + Kapak Hileli olarak paylaşıyorum. Oyun ayrıntılı grafikler ve çizimler, farklı ateş topları ve konumlar, durumlar ve sonsuz yolculukları kapsıyor.
Doğru ve düzgün çizgiler yok. burada, çarpışmadan kaçınmak ve çeşitli değerli eşyaları toplamak için sürüş becerilerinizi ön plana çıkarmalısınız .
Şişe kapaklarını toplayın:
Aslında oyunumuz hızlı yarış oyunu gibi değil, bu yüzden hiç hızlı gitmenize gerek yoktur. Başka hiçbir yarışçı sizinle rekabet etmez siz kendi kendinizin düşmanısınız. Puan sayısı, gittiğiniz mesafeye karşılık gelir.
Yolculuğunuz sırasında birçok engeller ortaya çıkacak. Ayrıca, sizin dikkatinizi dağıtmak için tasarlanmış birçok şey var. Sadece bir saniye dikkatiniz dağılırsa, arabanız yok edilebilir.
Çölün yakınındaki yollarda genellikle kum sorunları vardır. Kumlar yoldaki araçlar için tehlikelidir çünkü kaymalarını kolaylaştırır. Arabanız çok yüksek bir hızda hareket eder ve kontrolü kaybederseniz yol kenarındaki evlerle çarpabilirsiniz.
ÖZELLİKLERİ;
Sonsuz Para
Sonsuz Kapaklar
Sonsuz Kartpostallar
Sonsuz Donutlar
Tüm Arabalar ve Parçalar Kilidi Açıldı
KURULUM:
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, drıve-1119-mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
AÇIKLAMALI TELEFON APK KURULUM
Android cihazınızda Ayarlar’a gidin
Genel Ayarlar’da Kişisel bölümü altında Güvenlik’e gidin.
Cihaz yönetimi altındaki Güvenlik sayfasında Bilinmeyen Kaynaklar’a ( Bilinmeyen kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin ver) gidin ve seçin.
Bir Pop-up kutusu değişiklik hakkında sizi uyarır, Tamam’a tıklayarak kapatın.
Ekranın üst kısmından Bildirim panelini çekin
ÖRNEK……. apk dokunun ve yükleyin.
VİDEO OYUN TANITIM

BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: DRIVE v1.11.9 Para + Kapak Hileli Mod Apk İndir, DRIVE v1.11.9 Para + Kapak Hileli Mod Apk Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.