Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Dog Hotel Premium 2.1.2 Sevimli Köpekler Hileli Apk + Mod İndir 2021

18.12.2020
483
A+
A-
Dog Hotel Premium 2.1.2 Sevimli Köpekler Hileli Apk + Mod İndir 2021

45

 

Dog Hotel Premium 2.1.2 Sevimli Köpekler Hileli Apk + Mod İndir 

Dog Hotel Premium 2.1.2 Sevimli Köpekler Play with cute dogs Hileli olarak paylaşıyorum. Oyunda bir köpek otei açıp işleteceksiniz.
Her şeyinizi yerleştirip hazırlayın ve  tüm köpeklere iyi bakın.
Bu arada Edith’in kanişinin biraz kilo vermesi gerekiyor, iri yarı Lucky itfaiyeye katılmak istiyor ve küçük Lizzy ilk numaralarını öğrenmek istiyor.
Tüm köpeklerin otelinizde güzel vakit geçirmelerini ve sahiplerine mutlu bir şekilde dönmelerini sağlayarak yaptığınız işin ne kadar güzel olduğunu kanıtlayın.
ÖZELLİKLERİ;
Kendi köpek kulübenizi oluşturun biraz geniş olsun.
Sevimli kedigiller, sadık emekçiler, çevik Avustralya Çobanları ve daha birçok cins köpekleri alın.
Köpek misafirlerinize iyi bakın onarlı besleyin ve bakımlarını yapın. Onları tıklama eğitimi ve zorlu engelli parkurda eğitin.
heyecan verici görevleri tamamlayın. Her köpeğin kendi hikayesi vardır ve size zorlu görevler sunar.
Yatılı kulübenizi genişletin ve korsan sepetleri veya büyülü bir duşla zevkinize göre dekore edin!
Köpeklerinizle evcil hayvanınızı evcilleştirin ve oynayın ya da onların çimenlerde birlikte eğlenmelerini izleyin!
Sekiz farklı köpeğe kadar bakım yapın.
Profesyonel bir yatılı köpek kulübesi yöneticisi olarak, kendi köpek otelinizin kontrolünü ele alın. Orada sizi bekleyen görevler bulacaksınız.
Tüm köpeklerin kaldıkları süre boyunca mutlu ve memnun olmalarını sağlayın. Yatılı kulübenizde aynı anda en fazla sekiz köpek kalabilir – böylece pençeleriniz dolu olur!
Yeterince yiyecekleri olduğundan emin olun, kürklerini yıkayın ve fırçalayın ve kafeslerini temizleyin. Bol özen ve bol aktivite ile kendilerini evlerinde hissedecekler! Ve elbette onlara sevgi dolu ilgi ve ilgi göstermeyi unutmayın.
Köpeklere yeni numaralar öğretin.
DogHotel 3D ile artık köpeklerinizi eğitmek de mümkün! Tıklayıcıyı kullanın ve biraz sabırla onlara düzgün yeni numaralar ve gerçekleştirmeleri için komutlar öğretebilirsiniz. Labrador Lucky’nin sahibi, onu almaya geldiğinde ona pençesini verdiğinde çok sevinecek!
Engelli parkurda tüylü arkadaşlarınızın kondisyonunu geliştirebilirsiniz. Köpeklerinizi engellerin üzerinden, tünellerden ve titreyen ağaç gövdelerinden geçirin.

KURULUM:
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Dog-Hotel-2.1.2-Mod.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM


DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

DOSYA TC

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Dog Hotel Premium 2.1.2 Hileli İndir, Dog Hotel Premium Oyun İndir, Dog Hotel Premium Sevimli Köpekler

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.