Reklam 728x90

Cyberpunk 2077 Unlock Times 10 Aralık 2020 de Çıkıyor

 

Cyberpunk 2077 Unlock Times 10 Aralık 2020 de Çıkıyor 


Cyberpunk 2077 Unlock Times 10 Aralık 2020 de Çıkıyor Bitmeyen çatışmalarla mahvedilen bu dünyada, bazen sadece bir yabancı işi bitirebilecek. Ve bu sen olabilirsin . CD PROJEKT RED'in açık dünya aksiyon macera hikayesi Cyberpunk 2077, 10 Aralık 2020'de Xbox One, PlayStation 4, PC ve Google Stadia'ya geliyor. Oyun ayrıca Xbox Series X ve PlayStation 5'te

10 Aralık'ta PS4, Xbox One, PC ve Google Stadia'da piyasaya sürülecek olan Cyberpunk 2077, yılın en çok beklenen oyunlarından biri ve Polonya stüdyosunun şimdiye kadar başlattığı en iddialı proje olacak. 

Şimdi, CDPR resmi web sitesi aracılığıyla tüm platformlarda ve bölgelerde distopik RPG için tam kilit açma ve ön yükleme süreleri yayınladı. 
Birleşik Krallık'ta, Cyberpunk 2077, 10 Aralık gece yarısı tüm platformlarda kilidi açılacak, yani geç saatlere kadar ayakta kalmak isteyenler, oyun piyasaya sürüldükten hemen sonra saniyeler içinde ulaşabilecek. Amerikalı izleyiciler biraz daha erken saatlerde 19:00 ET ve 16:00 PST'de eğlenebilir ve Night City'le bütün bir akşam geçirebilirler.

Konsol oyuncuları, bölgeniz ne olursa olsun, PS4 ve Xbox One "yerel saatle gece yarısı" açıldığında PC ve Stadia'dan biraz farklı bir programdadır. Bunun nedeni, donanımında bu tür yeni başlıklar kullanıma sunulduğunda tek tip yaklaşımı tercih eden Sony ve Microsoft tarafından getirilen kısıtlamalardan kaynaklanıyor olabilir. Üzülmeyin, geriye dönük uyumluluk sayesinde yeni nesil konsollarda oynayabilirsiniz.

Cyberpunk 2077, GOG, Steam ve Epic Games Store'da önceden yüklenebilir, ancak tam zamanlamalar saat diliminize göre farklılık gösterir. Steam ve Epic, 7 Aralık'ta 08:00 PT ve 16:00 GMT'de başlayacak. GOG'a gelince, bu, her şeyi 7 Aralık'tan itibaren 03:00 PT ve 11:00 GMT'den itibaren mümkün olacaktır. İndirme oldukça büyüktür, bu nedenle bol miktarda zamanınız ve yeriniz olduğundan emin olun.

Cyberpunk 2077 - Resmi Oynanış Fragmanı



Etiketler: Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077 Unlock Times 

Sosyal medyada paylaşmak için tıklayın;

Yorum Gönderme

0 Yorumlar