Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Bloons TD 6 v22.1 Para + Altın Hileli Mod Apk İndir 2021

11.12.2020
309
A+
A-
Bloons TD 6 v22.1 Para + Altın Hileli Mod Apk İndir 2021

34

 

Bloons TD 6 v22.1 Para + Altın Hileli Mod Apk İndir 2021

Bloons TD 6 v22.1 Para + Altın Hileli mod apk yani sınırsız para ve altın hile çalışmasını paylaşıyorum. Bloons TD 6’daki kurallar, standart kule savunma oyun türünün özelliklerine bağlıdır. 
Bloons TD 6’da amacınız veya başka bir oyuncunun bu baloncukların yol haritasını tamamlamasını engellemektir. Oyunun kolay mı zor mu olduğunu bilmek istiyor musunuz? Bence deneyin derim oyun güzel.
Oyuna başlayınca önce maymun olan bu tuhaf makineleri seçin, onları haritaya düşünerek yerleştirin ve renkli baloncukların sürekli saldırısına karşı bumerang atmasını, top ateşlemesini ve dart fırlatmasını seyredin. 
Arkasından, maymunları yere inmeden önce baloncukları yok edecek bir stratejiye göre düzenleyin. Ne kadar çok balon yok ederseniz, makinelerinizi yükseltmek için o kadar çok jetonunuz olur. 
Her maymun kulesinin yükseltilebilen 3 parçası vardır ve sonuncusu ancak o maymun kulesini kullanarak yeterli deneyim puanına sahip olduğunuzda açılabilir akıllı davranarak oynamanız gerekiyor.
Maymunlarınızı daha fazla balon kırabilecek seviyelere yükseltin. Ancak dikkat edin, sadece bir balonu engellemeyin, bir ağı kaybedersiniz. Ve sorun şu ki, her oyunda oldukça fazla baloncuk var, hadi şimdi bu güzel oyunu oynamak için indir ve keyfini çıkar
ÖZELLİKLERİ;
Sınırsız Para: Paranızı özgürce kullanabilirsiniz, paranız azalmaz.
Unlocked All: Heroes, Mokeys kilidi açıldı.
OYUN AÇIKLAMASI;
Oyunda ilk bölüm yani eğitim modu bitene kadar sizden istenileni yapın, daha fazlasını yapmayabilirsiniz, maymunları fazladan yerleştirmeyin yoksa oyun tıkanır kapatıp-açmak zorunda kalırsınız burası önemli.
GELİŞTİRMELER;
Oyun içinde maymunlar ve kuleler ilk xp kazanmasının ardından xp gereksinimi olmadan geliştirilebilir.
Oyun içinde gerçek parayla satılan kahraman maymunların kilidi açılmıştır.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, bloons-td-6v-2.21-mod-okuokubil-comclub Dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM 

BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Bloons TD 6 v22.1 Para + Altın Hileli İndir, Bloons TD 6 Hileli Oyna

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.