Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Avakin Life 1.048.1 Yeni Kilitsiz Mod İndir Aralık 2020

05.12.2020
1.241
A+
A-
Avakin Life 1.048.1 Yeni Kilitsiz Mod İndir Aralık 2020

66666

 

Avakin Life 1.048.1 Yeni Kilitsiz Mod İndir Aralık 2020

Avakin Life 1.048.1 Yeni Kilitsiz Mod her şey açık olarak paylaşıyorum. Oyunda giyeceğiniz güzel süslü elbiseler, ayakkabılar ve çantalar gibi çeşitli aksesuarlar sizi bekliyor.
Günün ruh halinize göre kıyafetlerinizi seçebilirsiniz. Son moda kıyafetlerle kendinizi başkalarının önünde bir moda ikonu olarak gösterebilirsiniz. Bir moda yarışmasını kazanarak başkalarını şaşırtabilirsiniz.
Yaşam alanınızı günün modasına uygun bir ev haline getirmek için zevkli bir şekilde dekore etmek ister misiniz?
Oyunda, aralarından seçim yapabileceğiniz düzinelerce ev, konak, uzay mekiği ve daha fazlasıyla hayalinizdeki yaşam alanınızı tasarlayabilir, evinizi herhangi bir tarzda, modern, klasik olarak dekore edebilirsiniz.
55

Evin bitişik bölümlerini de istediğiniz gibi dekore edebileceksiniz.
Oyunda çok daha güzel yerler var. Güzel konum, güzel dekore edilmiş ev bahçe sizi bekliyor. Şimdi kendinizi dünyanın önünde ifade etme zamanı. Burada ayrıca birçok arkadaş edinebilir, onlarla sohbet edebilir ya da davet ederek harika zaman geçirebilirsiniz.
.
Avakin Life’da herkes kendini bir iç mimar olarak gösterebilir. Zarif bir şekilde döşenmiş daire sizin zevkinizin taktir edilmesini sağlayabilir.
Yaratıcılığınızı başkalarına göstermenizin tam zamanı. Her zaman birkaç arkadaşınızı davet edebilir ve onlarında fikirlerini alıp daha yeni modern süslemeler çıkarabilirsiniz.
Tüm arkadaşlarınızı sanal evinize davet edin, her şeyi dikkatlice incelemelerine ve yorum yapmalarına izin verin. Böylece sıralamada hızla yükselebilir ve iç tasarım sanatının gerçek bir uzmanı olabilirsiniz.
333333
ÖZELLİKLERİ:
Ücretsiz 3D sohbet
Yeni ve eski dost ve arkadaşlarınla eğlen
zevkinize göre bir daire döşeyin
Arkadaşlarınızla kendi yerinizde veya onların yerinde iletişim kurun
En iyi daireler için derecelendirmeler ve merdiven
Çevre, mobilya ve animasyon unsurları ekleyen düzenli güncellemeler eklendi.
Ayrıca favori Avakin hizmetlerinizi de destekler:
Basit ve sezgisel arayüz
Birden çok uygulama için tek hesap
Dahili mesajlaşma, profiller, arkadaşlara erişim ve kontrol panelinden aramalar
KURULUM;
1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Avakin Life 1.048.01.-MOD-okuokubil-com” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
VİDEO OYUN TANITIM 

BCVC Link

? APK İNDİR ?

TR Link

? APK İNDİR ?

Etiketler: Avakin Life İndir, Avakin Life Oyna, Avakin Life Kilitsiz İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.