Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Among Us v2020.11.17 Mod Menü Wallhack Always Impostor, Anti Ban Cheat Son Sürüm

04.12.2020
730
A+
A-
Among Us v2020.11.17 Mod Menü Wallhack Always Impostor, Anti Ban Cheat Son Sürüm

 

tttt

Among Us v2020.11.17 Mod Menü Wallhack Always Impostor, Anti Ban Cheat Son Sürüm

Among Us v2020.11.17m Duvar Arkası Gör, Wallhack, Visible Ghosts, Lighting Hileli olarak paylaşıyorum. 
Oyunu tekrar hatırlatmak gerekirse, oyun Mürettebat Arkadaşları ve Sahtekarlar arasında gerçekleştiği bir uzay gemsinde geçiyor. Her turda dört ila on oyuncudan oluşan bir grup yarışıyor. 
Oyundaki tüm oyunculara bir harita veriliyor. Mürettebat Arkadaşlarının temel amacı, haritada gösterilen tüm görevleri tamamlamak ve tüm Sahtekarları ayıklamaktır. 
Öte yandan, Sahtekârlar tüm Mürettebat Arkadaşlarını bitirmek, oyun içi sistemlere zarar vermek ve tam bir kaos yaratmakla görevlendirilmiştir. Başka bir deyişle, onların gerçek DB’ler olduğunu söyleyebilirsiniz.
Bir oyuncu oyunda ne zaman hayatını kaybederse, anında hayalet halini alır. Hayaletlerin sahip olduğu en büyük avantaj, diğer oyuncular tarafından görülememeleri. Evet, görünmez hale geliyorlar. Sadece diğer hayaletler tarafından fark edilebilirler.
Mürettebat arkadaşları her görevi yerine getirebilir veya ilgili turları kazanmak için tüm Sahtekarları bitirebilir. Aksi takdirde, oyunu bırakmak her zaman o turu sonlandırma seçeneğidir.
Oyunculara birbirleriyle rekabet etmeleri için toplam üç harita veya bölge sağlanmıştır.
1. Skeld
2. Mira Genel Merkezi
3. Polus
ÖZELLİKLERİ;
Duvar Hilesi
Tanrı Modu
Oto Aim
Kafadan Vuruş
Otomatik Kill
No root
KURULUM:
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Among Us 20201117-mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
AÇIKLAMALI TELEFON APK KURULUM
Android cihazınızda Ayarlar’a gidin
Genel Ayarlar’da Kişisel bölümü altında Güvenlik’e gidin.
Cihaz yönetimi altındaki Güvenlik sayfasında Bilinmeyen Kaynaklar’a ( Bilinmeyen kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin ver) gidin ve seçin.
Bir Pop-up kutusu değişiklik hakkında sizi uyarır, Tamam’a tıklayarak kapatın.
Ekranın üst kısmından Bildirim panelini çekin
ÖRNEK……. apk dokunun ve yükleyin.
VİDEO ANLATIMI

BCVC Link

? AMONG US İNDİR ?

TR Link

? AMONG US İNDİR ?

Etiketler: Among Us İndir, Among Us Wallhack Always Impostor Hilesi İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.