Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Among Us PC 12.5s PP Cheat, Multi-hack Undetected 2020

11.12.2020
358
A+
A-
Among Us PC 12.5s PP Cheat, Multi-hack Undetected 2020

888

 

Among Us PC 12.5s PP Cheat, Multi-hack Undetected 2020 

Among Us PC Hack Free – PP Cheat, Multi-hack Undetected bilgisayar hilesi isteyen takipçilerim için güncel hileyi paylaşıyorum. Among Us sahtekar ifşa hilesi bu hilede şaşırtıcı bir özellik var. Kimin sahtekar olduğunu ortaya çıkaracak ve gösterecektir. 
Tahmin etmeye gerek yok ve sahtekar size görünür olacak. 
Hız kesmek: Aramızda hız kesmek de bu yeni hilede mevcut. Diğerlerinden daha hızlı koşabilir ve bu hile ile büyük avantaj elde edebilirsiniz. Ayrıca, hile özelliklerini istediğiniz zaman etkinleştirebilir ve devre dışı bırakabilirsiniz.
Rol değiştirici: Among Us rol değiştirici hile, oyun içindeki rolünüzü istediğiniz zaman değiştirmenize yardımcı olacaktır. Tüm bu harika özellikler artık tek bir hile üzerinde okuokubil.com sayesinde ücretsiz olarak sizlerle.
Among Us  teleport hile: Among Us teleport hile ile herhangi bir yere ışınlanabilirsiniz. Anında bir yerden başka bir yere gidebilirsiniz. Ancak ışınlanma saldırısı yalnızca ana bilgisayar sizseniz işe yarar.
ÖZELLİKLERİ:
Rol Değiştirici
Hızlı hız
Vizyon değiştirici
Sahtekarları Açığa Çıkarın
Öldürme Bekleme Süresi Yok
Çılgın Rapor
İzin Verilen Maksimum Öldürme Mesafesi
Görünmez hack
Harita Değiştirici (Yalnızca ev sahibi için)
Klipsiz
Işınlanma
KURULUM:
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, PPCheatModeV4 dosyayı indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO ANLATIMI


PASSWORD: okuokubil.com

BCVC Link

? AMONG PC İNDİR ?

TR Link

? AMONG PC İNDİR ?

Etiketler: Among Us PC 12.5s PP Cheat Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.