Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

World of Tanks 7.3.0.527 Blitz Mod + Apk İndir Kasım 2020 Android

02.11.2020
440
A+
A-
World of Tanks 7.3.0.527 Blitz Mod + Apk İndir Kasım 2020 Android

 

jPaJw69
World of Tanks 7.3.0.527 Blitz Mod + Apk İndir 

World of Tanks 7.3.0.527 Blitz Mod + Apk İndir Kasım 2020 Android 

World of Tanks 7.3.0.527 Blitz Mod + Apk Muazzam bir tank oyunu paylaşıyorum. 370’den fazla benzersiz ve özel araçlar var. Tarihsel olarak doğru araçlar, ünlü mühendislerin planlarına dayanan deneysel tanklar, popüler alternatif evrenlerden zırhlı canavarlar – burada hepsi birlikte savaşıyor.
29’dan fazla konumda farklı modlarla dinamik 7 × 7 savaşlar. Her savaşın sonunu tahmin edemeyeceksiniz, sonuç size ve ekibinize bağlı olacak.
Ağır aksiyon! Ödül olarak nadir araçların olduğu oyun içi etkinlikler ve önemli ölçüde farklı oynanışa sahip savaşlar. Mad Games’te görünmez olun.
İyi geliştirilmiş bir ilerleme sistemi Seviye ve tanklardan canavarca Seviye X makinelere kadar araçları araştırın. Silahları değiştirin, ekipman kurun, kamuflaj giyin ve aracınızı oyun tarzınıza uyacak şekilde ayarlayın.
Cihazınıza göre otomatik olarak optimize edilen muhteşem grafikler. Manuel ayarlar, etkileyici görüntü ile yüksek FPS arasındaki dengeyi bulmanıza yardımcı olacaktır.
AÇIKLAMA;
Savaş Bileti! Görevleri tamamlayın, Savaş Bileti seviyelerinde ilerleyin ve benzersiz bir tank, profil arka planı, altın ve diğer kaynaklar gibi ödüller talep edin.
2020 İlkbahar Sezonu! Dereceli savaşlardan, turnuvalardan veya yayınlardan Sezon Jetonları kazanın ve bunları ödüllerle değiştirin.
Yeni kamuflaj! Düşmanlarınızı Vertigo’nun eşmerkezli daireleriyle hipnotize edin veya onları sonsuz Galaksi bulutsularıyla büyütün.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, World_of_Tanks-7.3.0.527.apk dosyasını indirelim ve cihazımıza kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: World of Tanks Blitz Mod Apk İndir, oyun indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.