Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Torque Burnout v3.1.4 Para Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

09.11.2020
349
A+
A-
Torque Burnout v3.1.4 Para Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

 

Torque Burnout v3.1.4 Para Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

Torque Burnout v3.1.4 Para Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

Torque Burnout v3.1.4 Para Hileli Mod Apk oyununda kalabalığı etkilemek için lastiklerinizi istediğiniz gibi çevirebilirsiniz ve dağ gibi duman ve gürültü çıkarabilirsiniz. 
En iyi olmak için en iyi aracı yapmak ve düzinelerce benzersiz araba, yüzlerce özelleştirme arasından seçim yapın. Ayrıca, engellerden geçmeniz ve ekstra puanlar elde etmek için belirli numaralar yapmanız gerekecek.
Oyundaki kontroller yeni başlayanlar için biraz fazla olabilir. Dört farklı fren düğmesi, ayrıca gaz ve dönüş düğmeleri vardır. Aslında oyunun ilk aşamalarında daha küçük kontrol düğmelerini görmezden gelmek ve büyük silahlara bağlı kalmak en iyisidir. Daha sonra, arabayı daha iyi idare ederken yeni kontroller sunmaya başlayabilirsiniz.
Oyunu başlarken iyi bir şampiyon gibi oynamak ister misiniz? Oyunu sınırsız para ile oynamak ve oyundaki tüm farklı arabaları en başından keşfetmek için Torque Burnout için sınırsız para hileli APK’yı hemen indirin ve oyunun keyfini çıkarın.
OYUN AÇIKLAMASI;
Torque Burnout 3.1.4 araba hile apk: oyun içindeki birçok araba kullanıma açıktır. (gerçek parayla satılan araçta dahildir) doğal olarak yüksek level olmanıza gerek kalmayacak.
Torque Burnout 3.1.4 mega hile apk : oyun içindeki birçok geliştirme paketi kullanıma açıktır lastik-motor-renk-jant ve dahasını istediğiniz gibi kullanabilirsiniz doğal olarak yüksek seviye olmanıza gerek yoktur.
UYARI : oyunu ilk açtığınız zaman profil seçme ekranı gelirse parası yüksek olanı seçip devam edin.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli torqueburnout314mod-okuokubil-com mod.apk dosyasını indirip kurulumunu yapalım.
VİDEO ANLATIMI

BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

<  MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Torque Burnout v3.1.4 Para Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.