Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

The Battle Cats 9.9.0 Kediler Ordusu + Sınırsız XP + Kedi Maması Mod Apk İndir Kasım

20.11.2020
370
A+
A-
The Battle Cats 9.9.0 Kediler Ordusu + Sınırsız XP + Kedi Maması Mod Apk İndir Kasım

 

sOcTkGZ

The Battle Cats9.9.0 Kediler Ordusu + Sınırsız XP + Kedi Maması Mod Apk İndir Kasım

The Battle Cats9.9.0 Kedi Maması Vô Hạn XP bugün kedili oyun hilemizi veriyorum son sürüm olup güzel bir oyun deneyin derim.
Tüm dünta ekonomik kriz yaşarken birde kedi teröristler Dünya’ya saldırır  amaçları kediler ülkesini kurmaktır.  Tüm nükleer santralleri ele geçirirler ve zaman makinesini beslemek için enerji aktarırlar. 
Bu, diğer birçok hayvan tarafından engellendiğinde ve saldırıya uğradığında gerçekten kolay olmayacaktır.
The Battle Cats’deki kontrol mekanizması, ekrandaki hareket eden kedilere dokunarak oynanan son derece basit bir oyundur. Genellikle çoğu strateji oyununda yüksek strateji ve dikkatli planlama hesaplamanız gerekir. 
Bu oyun tamamen farklı, her şeyi her zamankinden daha basit ve daha sevimli kılan sevimli bir çizgi film tarzı strateji oyunu.
The Battle Cats, daha önce hiç görmediğiniz birçok eksantrik şekle sahip. Kedi ordunuzu savunmanız gereken güzel bir savunma oyunu. Farklı kedilerin farklı güçleri ve rolleri vardır, bu yüzden doğru kedileri seçmeniz gerekir. 
Düşmanlarınız köpekler, yılanlar, suaygırları gibi hayvanlar tarafından oluşuyor. Bu güzel oyunu indirip keyfini çıkarın derim.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, The_Battle_Cats_v9.9.0_MOD_okuokubil-com.apk dosyasını indirelim vr kurulumunu yapalım.
VİDEO ANLATIMI


BCVC Link

? < MOD APK İNDİR > ?

TR Link

? < MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: The Battle Cats 9.9.0 Hileli İndir, The Battle Cats 9.9.0 Sınırsız XP İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.