Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Tanks A Lot 2.64 SINIRSIZ Cephane Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

06.11.2020
516
A+
A-
Tanks A Lot 2.64 SINIRSIZ Cephane Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020
Wg1vFmL
Tanks A Lot 2.64 SINIRSIZ Cephane Hileli Mod Apk İndir 

Tanks A Lot 2.64 SINIRSIZ Cephane Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020 

Tanks A Lot 2.64 SINIRSIZ Cephane Hileli Mod Apk veriyorum hadi bu güzel oyunu indirip deneyelim ve keyfini çıkaralım. Nasıl mı oynayacağız? önce harita üzerinde ot veya kayalardan yararlanabilirsiniz.

Tussock, düşmanların sizi görememesini sağlayan harika bir saklanma yeridir burayı unutmayın.

çevreniz düşmanın ateş gücünü engelleyebilecek kayalar ve arazilerle dolu.

Avantaj elde etmek için, takımınızın hücuma geçebileceği iyi yerlere yerleştirmek ve akıllıca hareket etmeniz gerekir.

Bilmeniz gereken önemli bir şey daha var, bir savaş dışı dönemden sonra, tankınız kademeli olarak büyük miktarda HP geri kazanacaktır.

66 min


Takımınızın dezavantajlı olmaya başladığını hissettiğinizde, karşı atak yapmaya çalışmak yerine, HP’yi iyileştirmek ve dengeyi yeniden kazanmak için yavaşça mücadeleden çekilin yani kaçın.

Tankların Silah Sistemi Çok! yüzlerce farklı silah ve tankla çok çeşitli. Oyun, tankınızı donatmanız için bomba, top, makineli tüfek ve hatta plazma tabancalarıyla dolu. Her silahın farklı kullanımları ve etkinlik aralıkları vardır, bu nedenle size ve takımınızın taktiklerine en uygun silahı seçmeniz gerekir.

Öncelikle uygun bir tank seçmelisiniz. Tank seçerken tankın sağlamlığına, savunmasına ve ağırlığına dikkat etmeniz gerekir. Daha hafif bir tank, savaş alanında daha hızlı hareket eder, ancak düşmanların saldırısına uğradığında kolayca devrilir. Yüz yüze dövüşü tercih ediyorsanız, makineli tüfek veya havan kullanın. Uzun menzilli silah kullanmayı tercih eden oyuncular için yüksek teknoloji silah ve topçu meraklıları için plazmalar geliştirildi.

En sevdiğiniz tankı monte ettikten sonra, daha güçlü hale gelmek için onları yükseltmeyi unutmayın. Güç ve kontrolünüz, Tankları Çok Kazanmanıza yardımcı olacak iki ana faktördür.

KURULUM;

Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli Tanks_A_Lot_v2.64_MOD_okuokubil-com dosyasını indirelim ve cihazımıza kuralım.

VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

< MOD  İNDİR > ?

TR Link

< MOD İNDİR > ?

Etiketler: Tanks A Lot 2.64 SINIRSIZ Cephane Hileli İndir, oyun indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.