Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Soccer Super Star v0.0.26 Yeni Can Hileli Mod Apk İndir 2020

13.11.2020
495
A+
A-
Soccer Super Star v0.0.26 Yeni Can Hileli Mod Apk İndir 2020

 

Soccer Super Star v0.0.26 Yeni Can Hileli Mod Apk İndir

Soccer Super Star v0.0.26 Yeni Can Hileli Mod Apk İndir 2020

Soccer Super Star v0.0.26 Mod Apk Yepyeni futbol oyunu Soccer Super Star’ı paylaşıyorum oyundan memnun kalacaksınız zevkli bir futbol oyunu.
Gerçek, süper hızlı ve sürükleyici futbol deneyiminin tadını çıkarın okuokubil.com da çıkarın.
Aksiyon ve heyecan dolu futbol oyununu seviyor ama maç yapmak için zamanınız yoksa şimdi size bir fırsat doğdu? Yeni Soccer Super Star’ın öğrenmesi çok kolay oyun kontrolleri, eğlenceye hemen başlamanıza olanak sağlıyor. 
44 min

Topa vurmak ve gol atmak için parmağınızı ekrana hafifçe vurmanız yeterli!
Yanlış. Oyunda ilerledikçe, atışlar daha zorlu hale gelir ve atışları bükmek ve savunmaları bölmek için sağlam bir stratejiye ihtiyacınız olacak. 
Futbol Süper Yıldızı aşırı derecede karmaşık hale gelmez, ancak tekme atmak için en iyi hareketi sunarken zorlukta istikrarlı bir artış sağlar! Her maçta kahraman olun.
Soccer Super Star’ın oyun konsepti ustalıkla yapılır, yüksek bağımsızlık derecesi, hayalinizdeki Liglerde seviye atlarken kişisel stratejinizi oyuna yansıtmanıza olanak tanır. 
Üst düzey sanat eseri ve dinamik seviyeler, gerçekten birinci sınıf bir sürükleyici futbol (futbol) oyunu deneyimi yaşayacaksınız.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hilelisocstar0026mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirip cihazınıza kurulumunu yapın.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

< APK İNDİR > ?

TR Link

< APK İNDİR > ?

Etiketler: Soccer Super Star v0.0.26 Yeni Can Hileli Mod Apk İndir, Soccer Super Star İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.