Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rüyada Siyah Kuş Görmek Ne Anlama Gelir?

07.11.2020
783
A+
A-
Rüyada Siyah Kuş Görmek Ne Anlama Gelir?

 

999
Rüyada Siyah Kuş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Siyah Kuş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Siyah Kuş Görmek Ne Anlama Gelir? Kuşlar sembolize olarak genelde iyiye yorumlanır fakat bunun rengi siyah olduğu zaman endişelenmemiz gerekebilir.
 
Çoğumuz gördüğümüz rüyaların etkisinde kalırız birazda bizi buna sevk eden günlük yaşantımızdaki olumlu ya da olumsuz geçen yaşadıklarımızdır. Hasta yakınlarımızı aklımızdan çıkaramayız gece uyuduğumuzda da beynimiz hep bu kayıt’ı sarar durur  ve karmaşık duygular arasında beyin ve beden savaşmaya başlar. İşte burada anlaşılamayan iç güdüler ortaya çıkar ve bazen başımıza gelecekleri renkleriyle beraber uykumuzda yaşarız.
Rüyada Siyah Kuş Görmek Ne Anlama Gelir? Kuşun elimize geçmesi sevindirici haber demektir. Rüyada görmüş olduğumuz bir kuş aynı zamanda iş ile de ilgilidir. Rüyanızda görmüş olduğunuz siyah kuş, bir uyarı, bir tavsiye anlamına gelir. 
Siyah renkli kuş yada kuşları rüyada görmek kötü işleri, beyaz renkli kuşlar görmek ise iyiliği temsil eder. Bir rüyadaki renkli kuşlar, karışık eylemleri temsil eder. Bir kuşu rüyada görmek aynı zamanda onur, güç, otorite süsleri veya kâr anlamına da gelebilir.
Son olarak siyah bir kuş hakkında şu açıklamayı da  eklersem değişen bakış açılarımızı da sembolize edebilir. 
Her hangi bir şey hakkında tek bir şekilde düşündüklerimiz  tamamen yeni bir düşünceye dönüşebilir. 
Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Etiketler: Rüyada Siyah Kuş Görmek Ne Anlama Gelir, Rüyada Siyah Kuş, Siyah Kuş Görmek

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.