Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Bayrak Görmek Ne Anlama gelir?

23.11.2020
574
A+
A-
Rüyada Bayrak Görmek Ne Anlama gelir?
Türk Bayrağı

Rüyada Bayrak Görmek Ne Anlama gelir?

Bayrak, her millet için önemlidir ama Türkler için bu önem daha da büyük bir anlam taşır. Bir bütüne ait olmanın veya onunla özdeşleşmenin bir sembolüdür bayrak. Rüyada bayrak gördüğünüzde  önemli bir grupta kişisel olarak tanımlandığınızı gösterir.
Bayrak rüyaları ülkenize karşı hislerinize, ülkenizin savaş veya barış durumuna ve olabilecek herhangi bir kültürel veya ırksal soruna bağlı olarak farklı öneme sahipte olabilir. Rüyada bayrak görmek yaşadığınız bir olumsuz durumu içsel savaşa döndürerek bir yenilgi korkusunu ve muhtemelen bir yenilgi alacağınızın alametini de gösterir.
Aslında bayraklar büyük liderleri, hükümeti, adaleti ve bilgiyi temsil eder. Bayrak rüyası, yasal bir işleme dahil olmaktan kaçınmaya çalışabileceğiniz anlamına gelebilir. 
Bugünlerde çevrenizde, iş yerinizde olumsuz davranışlar, ve tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim.
Rüyanızda gördüğünüz bayrağın rengi beyaz ise bu sizin teslim olmayı göz önüne aldığınızı gösterir, yani bir nevi isteklerinden Vazgeçiyorsun.  Gördüğünüz Kırmızı bayrak ise, acımasızlığı ve tehlikeyi ima eder. Rüya sana bir şeyleri yapmayı bırakmanı söylüyor.
O şeylerin neler olduğunu hatırlıyor ve biliyorsanız görmüş olduğunuz rüyanın size gösterdiği yoldan gidin. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Etiketler: Rüyada Bayrak Görmek, Rüyada Bayrak Görmek Ne Anlama Gelir, rüyada Türk bayrağı görmek

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.