Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rope Hero Vice Town v4.6 İP Kahramanı Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

10.11.2020
424
A+
A-
Rope Hero Vice Town v4.6 İP Kahramanı Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

 

FYjocJw
Rope Hero Vice Town v4.6 İP Kahramanı Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 

Rope Hero Vice Town v4.6 İP Kahramanı Sınırsız Para Hileli  Mod Apk İndir Kasım 2020

Rope Hero Vice Town v4.6 İP Kahramanı Sınırsız Para Hileli  Mod Apk  veriyorum. Adalet ve barış için savaştığınız üçüncü şahıs aksiyon oyunda yerinizi alın. 
Oyun, şehrin merkezini dolduran birçok kötü adamın ortaya çıkmasıyla başlıyor. Şehre barış getirmek için gangsterlerle savaşan bir kahraman olmak istemez misin?
Oyundaki karakteriniz kostümlü bir suç savaşçısı rolünde olacak. Şehrin suç unsurlarına meydan okuyacak ve sistematik çalışmasıyla savaşmaya başlayacak. 
Bunun için geniş bir silah cephaneliği ve ekipmanlarının yeteneklerini kullanacak. Karakterin ana aracı, gökdelenlere tırmanmak ve ayrıca düşmanları çekmek ve öldürmek için kullanılabilen çok işlevli bir ipe sahiptir.
Ayrıca burada kahramanın becerilerini geliştirmek ve çeşitli araçlar kullanmak mümkündür.
Karakterinizin hala süper güçleri var. Cephaneliğinde sınırsız bir süper ipin yanı sıra mega atlamalar ve inişler yapma yeteneği, binaların etrafında hareket etme yeteneği ve daha birçok ilginç şey var. Bir ip yardımıyla kahraman şehrin binaları arasında hızla hareket edebilir, binaların üzerinden geçebilir ve şehrin sokaklarında olup bitenlerin farkına varabilir.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli rope-hero-vice-town-4.6-mod.apk dosyasını indirip cihazınıza kurulumunu yapın.
VİDEO OYUN TANITIM

BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Rope Hero Vice Town v4.6 İP Kahramanı Sınırsız Para Hileli İndir, Rope Hero Vice Town İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.