Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Ragduel 1.10.3 Hedef rakip Kızılderili Bedava Yükseltme Hileli Mod Apk İndir

19.11.2020
339
A+
A-
Ragduel 1.10.3 Hedef rakip Kızılderili Bedava Yükseltme Hileli Mod Apk İndir

 

IGkaW5N

Ragduel 1.10.3 Hedef rakip Kızıldireli Bedava Yükseltme Hileli Mod Apk İndir

Ragduel 1.10.3 Hedef rakip Kızılderili Bedava Yükseltme Hileli bu oyunu eğlenceli bulduğum için paylaşıyorum. Araştırmalarımda baya bir ilgi olduğunu gördüm oyun oynanışına bakkalım ve değerlendirelim.
OYUN OYNANIŞ AÇIKLAMASI;
Ragduel’in oynanışı çok basittir ve her yaş için uygundur. Genel olarak, kurak çöllerde maceralı bir yolculukta Batılı bir nişancı rolünü alacaksınız.
Sadece silah değil, aynı zamanda Kızılderililere ve diğer silahlı adamlara karşı görevi de yürütüyorsunuz. Bu arada Kızılderili oyunları sanırım seviyorsunuzdur.
Oyunda yeteneklerinizi gösterin atışlarınızı isabetli yaparak “Batı’daki en nişancı” unvanını kazanın prestijiniz artsın.
6%2B%25281%2529

Ragduel’in şu anda sadece 20 seviyesi olmasına rağmen, her seviyede 4 kafa kafaya ve bir ödül eşleşmesi var. Oyunun zorluklarını aşmak için çok zaman harcayacaksınız.
Rakibinize sizi yenmesi için bir şans vermek istemiyorsanız, hızlı olmanız gerekir. Eğer “ölürseniz”, seviyenin başından itibaren tekrar oynamak zorunda kalacaksınız buda sinir bozucu olur onun için yenilmemeye bakın. 
Seviye arttıkça daha yetenekli silahlı adamlarla karşılaşmanız gerektiğini hatırlatırım. Bu adamlar batının ovalarında gezinmiş ve kabiliyetli silahlı adamlardır.
KELLE AVCILARI
Rakiplerinizi yendikçe, daha eşsiz ve güçlü silahların kilidini açacaksınız. Onları almak istiyorsanız, satın almak için her zaferden sonra bonus biriktirmeniz veya bunları karakterinizi yükseltmek, sağlığınızı ve çevikliğinizi artırmak için kullanmanız gerekecek.
Dövüş sürecinde, rakibinizi ne kadar hızlı yenerseniz ve daha az yaralanırsanız, o kadar çok para alırsınız. Ragduel, hassas ve tehlikeli atışları teşvik eder. Sonuç olarak, her headshot, seviye sonu bonusuna 10 $ eklemiş olur.
Dört rakibi yendikten sonra bir ödül maçına katılacaksınız. Bu maçların içeriği oldukça ilginç. Para düşürmelerine izin vermek için hayvan mankenlerini (tek boynuzlu atlar var) vuracak veya davullardan veya tahta kasalardan yapılmış kuleleri yok edeceksiniz.
4444%2B%25281%2529

Ekranda sizin ve rakibinizin sağlık çubuğu görüntülenecektir. Bir bacağı veya kolu çekmek hayatınızı yalnızca 1/3 azaltırken, bir vücut vurmak yarı yarıya azalırken, bir kafadan vuruş tüm canınızı alabilir. Hedefine iyi odaklanmalısın. 
Bu, kontrolsüz ateş etmeye çalışmak yerine dövüşü daha hızlı bitirmeye yardımcı olur. Bu arada, savaş ne kadar kısa olursa, alınan ödül o kadar büyük olur.
Bu bire bir maç olduğu için savunma veya kaçma mekanizması yoktu. Kazanmak için, rakibinizi sizi öldürmeden önce öldürmenin tek yolu var. Ya da savaşta tecrübeniz varsa, rakibin silahını düşürmesi için elde ateş edebilirsiniz.
ÖZELLİKLERİ
Ücretsiz Yükseltmeler
QC’yi kaldır
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Ragduel_v1.10.3_MOD-okuokubil-com.apk indirip kurulumunu yapalım.
VİDEO ANLATIMI

BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Ragduel 1.10.3 Hedef rakip Kızıldireli Hileli İndir, Ragduel Oyunu İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.