Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Racing Limits v1.2.5 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Kasım

28.11.2020
347
A+
A-
Racing Limits v1.2.5 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Kasım

 

777777777

Racing Limits v1.2.5 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Kasım

Racing Limits v1.2.5 Sınırsız Para Hileli olarak paylaşıyorum. Sonsuz arcade tipi yarış oyunlarından hoşlanan takipçilerim için gerçekten güzel bir oyun türü denemeye değer.
Hem şehir hem de otoyol trafiğinde yarış ve sollama şekline dayanan bu oyunda 5 eğlenceli yarış modumuz bulunuyor.
YARIŞ MODLARI;
Taşıyıcı modu.
Sonsuz mod.
Zamana karşı mod.
Serbest mod.
Oyunculu mod.
 Tek yönlü ve iki yönlü trafik arasında seçim yapabilir ve günün üç saati, yani “Sabah”, “Gün batımı” ve “Gece” arasından seçim yapabileceksiniz.
Oyunumuz aynı zamanda oyuncuların araçlarının motorunu yükseltmelerine ve böylelikle çok güçlü hale gelmelerine ve araçlarının daha yüksek bir maksimum hıza sahip olmasını sağlarlar.
Gövdenin içindeki motoru yükseltmenin yanı sıra, kullanıcı aracının görünümünü de özelleştirebilecek.
 Oyuncular arabanın rengini değiştirebilir, lastiği değiştirebilir. Oyuncular araçlarını kendilerine ait benzersiz bir araca dönüştürebilirler.
Yarışlarda limit sınır yoktur, sadece yarış becerileriniz ön plana çıkacaktır. Bu yüzden olabildiğince hızlı sürün, keskin geçişler yapın, gerçek hayatta yapamadığınız her şeyi burada deneyin.
ÖZELLİKLERİ:
Gerçek zamanlı çok oyunculu.
Çoklu kamera açıları. 
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Racing Limits 125-mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Racing Limits v1.2.5 Sınırsız Para Hileli İndir, Racing Limits Yarış Oyunu İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.