Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

MudRunner v1.3.0.8633 Arazi Harita + Araba Kilitler Açık, Mod Apk İndir

26.11.2020
404
A+
A-
MudRunner v1.3.0.8633 Arazi Harita + Araba Kilitler Açık, Mod Apk İndir

 

909090

MudRunner v1.3.0.8633 Arazi Harita + Araba Kilitler Açık, Mod Apk İndir

MudRunner v1.3.0.8633 Arazi Kilitler Açık tüm kilitler açık bir şekilde hileli olarak veriyorum arazilerde ve zorlu bölgelerde bu mod apk sayesinde kolayca yolunuza devam edeceksiniz.
MudRunner, sizi özel sürücü koltuğuna oturtan ve olağanüstü Sibirya vadilerinde yalnızca bir harita ve pusula ile maceraya sürükleyen inanılmaz arazi araçlarının sorumluluğunu üstlenmeniz için sizi cesaretlendiren geliştirilmiş arazi ve araç oyunudur.
Dinamik gündüz-gece döngüleri ile zorlu koşullarda vahşi, zorlu engebeli arazilerde tehlikeli koşullara dayanarak hedeflerinizi ve teslimatlarınızı tamamlamaya çalışın.
Oyunun gelişmiş fizik motoru tarafından desteklenen aracınızın ağırlığına ve hareketine gerçekçi bir şekilde tepki veren çamurlu arazinin, azgın nehirlerin ve diğer engellerin üstesinden bakalım gelebilecek misiniz? Şimdi oyunu indir ve bu güzel arazi hilesinin keyfini çıkar.
ÖZELLİKLERİ;
Rakipsiz arazi yarışı.
Kararsız temel kuvvetler ve gerçekçi fizik gücü.
Özgürce keşfedeceğiniz 15 açık harita eklendi.
16 Muhteşem araba.
Oe6UjlF
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, MudRunner-1308633mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
Oyuna girdiğinizde gerçek para ile alınan araba ve haritaların kilidi açıktır. 
NOT; Videodaki mod apk bu sürümün değil ama kurulum adımları aynıdır örnek olsun diye koydum.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: MudRunner v1.3.0.8633 Hileli İndir, MudRunner Mobile Oyunu İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.