Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Monument Valley 2 v1.3.9 RO ve Kızı Full Apk İndir Kasım

21.11.2020
319
A+
A-
Monument Valley 2 v1.3.9 RO ve Kızı Full Apk İndir Kasım

 

b2ut9c2

Monument Valley 2 v1.3.9 RO ve Kızı Full Apk İndir Kasım

Monument Valley 2 v1.3.9  RO ve Kızı bu güzel oyunu mutlaka denemeniz lazım. Mimari yönden büyüleyen bir çevrenin içinde olacaksınız. Karakterimiz Ro ve kızının bu muhteşem minari yapılar içinde dünyanın tüm gizemlerini ve sırlarını ortadan kaldırmasına ve zorlu bulmacaları çözmesine yardım etmek için fullapk oyununu indir ve oyuna ortak ol.
Ro’nun kızının, vadinin tüm sırlarını çözmesine, inanılmaz seviyeleri keşfetmesine ve mimari nesneleri sürmesine yardımcı olacak mısın?
88 min

İnanılmaz seviyeleri geçmek için çalışın ve aldatıcı ve meditatif bilmecenin tadını çıkarın. Karakterler etkileşime girerken izleyin. 
Kendinizi Monument Valley 2’nin inanılmaz dünyasına bırakın ve oyunu mükemmel şekilde tamamlayan ses tasarımından maksimum keyfi alın.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten monval2139full-okuokubil-com.apk dosyasını indirip yükleyin.
RO ve Kızı sizi bekliyor.
VİDEO OYUN TANITIM



BCVC Link

? < FULL APK İNDİR > ?

TR Link

? < FULL APK İNDİR > ?

Etiketler: Monument Valley 2 apk İndir, Monument Valley 2 Oyunu İndir, Monument Valley 2 Ro ve Kızı İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.