Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Half-Life 2 Episode One HL2-EP1 Full Apk İndir Aralık 2020

29.11.2020
859
A+
A-
Half-Life 2 Episode One HL2-EP1 Full Apk İndir Aralık 2020

78

 

Half-Life 2 Episode One HL2-EP1 Full Apk İndir Aralık 2020

Half-Life 2 Episode One HL2-EP1 ikinci bölüm yeni sürümünü paylaşıyorum. Çeşitli çorak arazilerin ve hatta zindanlar bulunan değişik bir ortama doğru ziyaretleriniz olacak.
Oyundaki asıl göreviniz dünyayı kurtarmak olacak ama bu pek kolay görünmüyor. Fakat bunu nasıl yapacağınızı hemen öğreneceksiniz, yalnızca çok sayıda ikinci sınıf görevin performansı böyle bir hedefe yavaş yavaş yaklaşmanıza ve sonra onu tamamlamanıza yardımcı olacaktır. 
Değişik çeşitte rakipler, her türlü modern ateşli silahlara sahip insanlar hem de yakın dövüşte saldıran uzaylı canavarlar olacak.
Çeşitli karasal silahlar hem de uzaylılar tarafından açıkça yaratılmış bir şey gibi görünüyor.
Mükemmel grafik bileşeni, resim ayrıntılı olarak işlenmiştir ve sizi sadece görünüşüyle memnun edecektir.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkte APK ve DATA linkleri vardır.
İlk önce Half-Life 2 Episode One DATA dosyamızı indirelim ve rardan çıkaralım “srceng” klasörünü telefonun ana dizinine atalım.
Ana dizinin bulunduğu yol : Android, Download, DCIM klasörlerinin bulunduğu yerdir.
Arkasından Half-Life 2 Episode One FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım ve LAUNCH butonuna basalım.
TÜRKÇE altyazı desteği mevcuttur, oyun açıldığında sağ üst köşedeki konsol (klavye) butonuna basın, açılan panele “cc_lang turkish” yazalım.
Oyun ana menüsündeyken “OPTIONS” butonuna basalım ve paneli açın, “Audio” kısmından “Captioning” seçeneğinden “Subtitles” seçelim, ayarları kaydedin. Artık TÜRKÇE altyazı aktiftir. Bu ayarlardan sonra oyundayken alt yazı görünmüyorsa kapatıp – açmanız sorunu çözecektir. olacaktır.
VİDEO OYUN TANITIM

BCVC Link

? APK İNDİR ?

BCVC Link

? OBB İNDİR ?

TR Link

? APK İNDİR ?

TR Link

? OBB İNDİR ?

Etiketler: Half-Life 2 Episode One HL2-EP1 Full Apk İndir, Half-Life 2 Oyna

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.