Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Hafif Yağmurlu

Grim Soul Dark Fantasy Survival v2.9.9 Eşya Hileli Mod Apk İndir

28.11.2020
267
A+
A-
Grim Soul Dark Fantasy Survival v2.9.9 Eşya Hileli Mod Apk İndir

 

1111111

Grim Soul Dark Fantasy Survival v2.9.9 Eşya Hileli Mod Apk İndir

Grim Soul Dark Fantasy Survival v2.9.9 Eşya Hileli olarak paylaşıyorum. Mod Apk yani bedava craft hileli, split hileli, tüm eşyaların kilidi açık hileli olarak sizlere okuokubil.com olarak veriyorum. 
Bu sayede oyunun heyecanını ve tadını sonuna kadar çıkarıp, istediğiniz eşyaları kolayca üretip düşmanlarınıza karşı daima üstün olacaksınız.
 Bir zamanlar müreffeh bir İmparatorluk eyaleti olan Plaguelands artık korku ve karanlıkla kaplı halde ve  orada yaşayan halk, ortalarda dolaşan ruhlara dönüştü. 
Amacınız bu tehlikeli topraklarda elinizden geldiğince uzun süre hayatta kalmak. Bu yeni Ruh benzeri oyunda kaynakları toplayın, bir kale inşa edin, kendinizi düşmanlardan koruyun ve zombi şövalyeler ve diğer canavarlarla mücadeler de hayatta kalmaya bakın.
333
YENİ TOPRAKLAR KEŞFEDİN
Gray Decay’den etkilenen toprakları keşfedin. Gizemli Güç Mekanlarını bulun. En değerli kaynakları elde etmek için eski zindanlara ve diğer hayatta kalanların kalelerini ele geçirmeye çalışın.
ÜRETMEYE BAŞLAYIN
Onlarca çalışma tezgahları ve yeni kaynaklar oluşturmaya çalışın. Plaguelands’in en tehlikeli halkıyla savaşmak için yeni tasarımları keşfedin ve gerçekçi ortaçağ silahları ve zırhları oluşturun.
Ölümsüzlere ve diğer hayatta kalanlara karşı kendinizi savunmak için sağlam temeller atın ve kalenizi güçlendirin.
Tüm bunları yaparken, değerli ganimetleri toplamak için düşmanlarınızın bölgesini ele geçirmeyi unutmayın.
Yaşadığınız yerde atınız için bir ahır inşa edin ve savaş sırasında ölümsüz ordularına karşı dörtnala koşacak olan atını daha da güçlendir.
ÖZELLİKLERİ;
Ölümsüzlük;
Yüksek hasar;
Hızlı yürüme;
Çeteler hareketsiz duruyor.
Sonsuz Silah Dayanıklılığı
Sonsuz Zırh Dayanıklılığı
Sınırsız Beceri Puanı (Artırmak için beceri kullanın)
Haritada hızlı seyahat
Yürürken enerjiniz boşa harcanmaz
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Grim Soul -299-mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Grim Soul Dark Fantasy Survival v2.9.9 Eşya Hileli İndir, Grim Soul Dark İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.