Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Granny 2 Chapter Two v1.1.7 Can Hileli Mod Apk Büyükanne İkinci Bölüm Son Sürüm

20.11.2020
1.552
A+
A-
Granny 2 Chapter Two v1.1.7 Can Hileli Mod Apk Büyükanne İkinci Bölüm Son Sürüm

 

u9LhMev

Granny 2 Chapter Two v1.1.7 Can Hileli Mod Apk Büyükanne İkinci Bölüm Son Sürüm

Granny korkunç büyükanne birinci bölümü çok güzel tutmuş baya bir meraklısı olmuştu. Şimdi bu güzel oyunun ikinci bölümü yayınlandı ve okuokubil.com olarak sizlerle paylaşıyorum.
kaçış, korku, heyecan, stresi bol olan bu bulmaca türündeki oyunları seven tüm takipçilerim için güncel sürümünü paylaşıyorum. Korku dolu dakikalar dilerim.?
İlk oyunda, sadece Granny’ye karşı mücadele verip hayatta kalmanız gerekiyordu. Ama Büyükanne İkinci Bölüm’de, daha da güçlenerek geldi bu sefer yanına büyükbaba’yı almış.
Büyükbaba ve Büyükanne hareketlerinde yavaş kalıyorlar ama işitmeleri mükemmel. Yanlış bir hareketin sonucu ses çıkarttığın an  anında senin yanına koşarak gelir. 
Kaçmaya çalışırken son derece sessiz olmalısın. Büyükbaba’nın da  bir zafiyeti var kulakları fazla duymuyor. Ama mükemmel bir gücü ve hızı var.
unnamed min
Bunlar iki ihtiyar birlikte bir voltran oluşturarak güçlerini çok büyüttüler. Yani kısacası uğraşmak istemeyeceğiniz çok korkutucu bir çifti oluşturmuş durumdalar.  Hayatta kalabilmek için her şeyi yapmalısınız şimdiden size kolay gelsin.
2.BÖLÜM GÜNCEL ÖZELLİKLERİ
EV İÇİ HAREKET PÜF NOKTALARI;
 
Kolay kontroller : Granny Chapter Two’da kontroller oldukça kolaydır. Ekranın sol tarafındaki sanal ped sayesinde perili evde gezinebilirsiniz. Ardından, evdeki farklı unsurlara dokunarak etkileşime girebilirsiniz. Bu oyunda nesneleri kolayca alabilir, kapıları açıp kapatabilir ve anahtarları kolayca alabilirsiniz.
3D Grafikler ve korkunç sesler: Oyunda oyun grafikleri fena sayılmaz. 3 boyutludur ve evin ürkütücü havasını her yerde gerçekten iliğinize kadar hissedeceksiniz. Arka plan sesi ve efektler sizi her zaman korkutacaktır. Size yaklaştıklarında Büyükanne ve Büyükbabanın ayak seslerini duyacaksınız!
6 min
Bulmacalar: Bu oyunda evden çıkıp 5 gün hayatta kalmanız gerekiyor. Ancak bunu yapmak için evin etrafına dağılmış bulmacaları çözmelisiniz. Teknenin anahtarlarını ve ondan önce birçok şeyi bulmanız gerekiyor. Genel olarak, hayatta kalmak için zirvede olmalısınız.
Granny Chapter Two 1.1.7 can hile özelliği. oyun içinde canavarlar hareket etmez.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, granny2117mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
Gerilim dolu dakikalara hoş geldiniz.
VİDEO ANLATIMI


BCVC Link

? < GRANNY2 İNDİR > ?

TR Link

? < GRANNY2 İNDİR > ?

Etiketler: Granny 2 İndir, Granny 2 Hileli İndir, Granny 2 Büyükanne Oyna

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.