Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Fransız ‘Jetman’ Vincent Reffet Dubai’deki eğitim Uçuşunda Hayatını Kaybetti

18.11.2020
1.153
A+
A-
Fransız ‘Jetman’ Vincent Reffet Dubai’deki eğitim Uçuşunda Hayatını Kaybetti

 

3333

Fransız ‘Jetman’ Vincent Reffet Dubai’deki eğitim Uçuşunda Hayatını Kaybetti

Gökyüzünde harika hareketlerle nefesleri kesen gösterilere imza atan Fransız uçan adam Vincent Reffet, bir eğitim sırasında maalesef hayatını kaybetti. 36 yaşındaki uçan adam dünyanın en yüksek binası Burj Halife’den da atlayış gerçekleştirmişti.
Yetkililer yapmış olduğu açıklamada Reffet “Dubai’deki eğitim sırasında” öldü, denildi, ancak daha fazla ayrıntı vermediler. Ölümle ilgili soruşturmanın şu anda sürdüğü belirtiliyor.
Ayrıca açıklamada “Vince yetenekli sporcu ve ekibimizin bir çok kişi tarafından sevilen, sayılan üyesiydi,” denildi . “Düşüncelerimiz ve dualarımız ailesi ve onu tanıyan ve onunla çalışan herkesle birlikte.” Olsun.
Kendisi “Jetman” olarak bilinen İsviçreli pilot Yves Rossy tarafından yaratılan Jetman Dubai ile yaptığı uçuşlarla tanınmıştı. Rossy’nin ekipmanı, grubun pilotlarının 402 km / saate kadar hızlarda uçtuğu hatırlatıldı.
Reffet’in karbon fiber kanatları dört mini jet motoruyla güçlendirildi. Pilotun hareketleri ile kontrol edilen ekipman, saatte 400 kilometre (250 mil) hıza ulaşabiliyor.

Etiketler: Vincent Reffet Öldü, Vincent Reffet Eğitim Kazasında öldü, Vincent Reffet  Neden Öldü, Uçan Adam Vincent Reffet, Fransız Jetman Öldü

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.