Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

FR Legends v0.2.5.1 Para Hileli Mod APK İndir Aralık

30.11.2020
507
A+
A-
FR Legends v0.2.5.1 Para Hileli Mod APK İndir Aralık

 

55

FR Legends v0.2.5.1 Para Hileli Mod APK İndir Aralık

FR-Legends v0251 Para Hileli geçenlerde bir başka oyun hilesini vermiştim, gelen yoğun istek üzerine bu sürümünü de paylaşmak istedim. 
Oyunda, kendinizi bu güzel yarış oyununda, FR Legends’ın vermiş olduğu adrenaline kapılacak ve kendinizi ne kadar cesur bir yarışmacı olduğunuzu her kese göstereceksiniz.
Şimdi hemen bu güzel oyunu indir ve en sevdiğin arabaları sınırsız paran ile özelleştir. Sağlanan ayarlama ve özelleştirme seçeneklerini kullanarak sürüşlerinizde birden fazla değişiklik yapın ve oyunda yarış deneyimlerinizin kilidini açmaya bakın.
Sizi asıl heyecanlandıracak bölümler yakın, orada  heyecan verici hareketler, çok güzel eylemlerin bu yarışa zevk katacak.
ÖZELLİKLERİ;
Harness sistemi (NRG)
Kolay drone modu.
IWD haritasını temizleyin.
Performans sorunu düzeltildi.
Fiziği ve AI hızını ayarlayın.
Öndeki araca çarparken ceza puanını düşürün.
Diğer küçük hatalar düzeltildi.
KURULUM:
1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “FR-Legends v0251-okuokubil-com” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: FR Legends v0.2.5.1 Para Hileli Mod APK İndir, FR Legends Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.