Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Football Manager 2021: FM 21 12.0.3 Kilitsiz Apk + Obb Kasım 2020

26.11.2020
2.289
A+
A-
Football Manager 2021: FM 21 12.0.3 Kilitsiz Apk + Obb Kasım 2020

 

88888

Football Manager 2021: FM 21 12.0.3 Kilitsiz Apk + Obb Kasım 2020

Son sürüm olarak yayınlanan bu güzel oyunu sizlerle paylaşıyorum. Football Manager 2021 Mobile Apk Obb – FM 21’i indir, sabit lisans sorunları, gerçek oyuncu adları verileri kaydetme, yüz paketi ve kitler, takım adları gibi her şey güncellendi.
Football Manager 20 21 Mobile, oyun içinde var olan çok sayıdaki kulüp arasından seçim yaparak sanal bir Futbol takımını yöneteceksiniz  ve oyuncu satın almanıza, geliştirmenize, bir sonraki maçınız için hangi taktikleri kullanacağınıza karar vereceksiniz.
 
Gerçek dünyada futbol izlemek veya oynamakla ilgili değil, Android cihazınızda kendi sanal Futbol Takımınızı nasıl yöneteceğinizi öğrenin , bu, Futbol dünyasının perde arkasında neler olduğunu bilmek.
2021 Mobil sürümünde bir Futbol Menajeri olarak, oyuncular için satın almak veya gözcülük yapmak için kullanabileceğiniz bir miktar para tahsis edilecektir, ayrıca oyuncuları satabilir, parayı stadyum tesislerinizi yönetmek için de kullanabilirsiniz.
FM 2021 Mobil’de en popüler taktik olan 4-4-2 gibi farklı futbol taktiklerini kullanabilirsiniz, 4-3-3, 4-5-1, 3-5-2, 4-2-4 ayrıca, oyununuzda uygulanabilecek en iyi taktikler için bazı Football Manager oyun topluluklarını veya forumlarını da kontrol edin.
44444

Oyuncuların izlenmesi artık gerçekçi, çünkü bir oyuncu kulübünüze katılmak isteyip istemediğinde Temsilcilerle de iletişime geçebilirsiniz, eğer ilgileniyorsa temsilci ile müzakere edebilirsiniz, bu aynı zamanda Futbolun gerçek dünyasında devam eden transfer faaliyetlerini de taklit eder .
Kanada Premier Ligi, FM 21 Mobile Mod Apk’a eklendi, Arjantin ve Meksika Ligleri artık tam lisansa sahip oynanabilir bir ülke. Gerçek oyuncu isimlerini almak için Veri dosyalarını kaydet, kullanabilmeniz için gönderi içinde mevcut olacak veya zaten mevcut olacaktır.
FM 2021 Mobile’ın yeni özellikleri:
Üç Yeni Ulus – Meksika, Arjantin ve Kanada gibi lisanslı ülkeler ligi, yeni Football Manager Mobile 2021 sürümüne girdi.
Taktikler Yenilendi – Mobil Futbol Yönetimi oyununun Taktikler bölümü, şık bir şekilde kolayca oynamanız ve futbol kulübü performansınızı iyileştirmeniz için eklenen yeni taktik şablonuyla iyileştirildi.
Yenilenen Dinamikler – Takımınızdaki rütbeleri tanıyın ve takım kaptanınızla kolayca iletişim kurun ve soyunma odasında neler olup bittiğini öğrenin, FMM 21’in bu yeni özelliği bunu yapmanıza olanak tanır.
Bırakın Sesiniz Duyulsun – Bu, oyuncularınızı oyunun en üstünde olmak için diğerinde ne yapmaları gerektiğini söyleyerek motive etmenin yeni bir yoludur.
Besleyici Ekibini Kurmak – Kendi Besleyici ekibinizi kurarak gençlik gelişiminden yararlanın ve sezon boyunca ilerlemeyi izleyin.
KURULUM;
Football Manager 2021 Mobile v12.0.2OBB DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.sega.score” ve Android/OBB klasörüne atalım.
Football Manager 2021 Mobile v12.0.2 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
VİDEO ANLATIMI TÜRKÇE ANLATIM

BCVC Link

? APK İNDİR ?

BCVC Link

? OBB İNDİR ?

TR Link

? APK İNDİR ?

TR Link

? OBB İNDİR ?

Football Manager Mobile 2021 Gerçek Oyuncu Adlarını Almak İçin Veri Dosyalarını Kaydedin.

FM 2021 Mobile’da gerçek oyuncu adlarını kolayca almak için Veri Kaydetme dosyalarının listesi aşağıdadır, oyunda kaydedilen veri dosyalarını nasıl yükleyeceğinizle ilgili aşağıdaki adımları deneyin ve izleyin.
Kurulumdan sonra Bulamıyorsanız, Belge Klasörünü İndirin. 
Belgeler klasörünü çıkarmak için, cihazınıza veya telefonunuza veya Dahili Belleğe gidin, belgeler klasörünü bulun ve ardından son olarak Çıkarın ve kaydedilen veri dosyalarını almak için aşağıyı okuyun.
FM belgeleri klasörleri, oyunda görünecek olan veri kaydetme dosyalarını eklemenizi sağlar.
FM 2021 Mobil Veri Kaydetme Dosyalarını Ekleme ve Yükleme Adımları:
Zarchiver App apk kullanarak , aşağıdaki adımları izleyerek FM 21’den çıkıp veri dosyasını kaydedin. 
Zarchiver dosyasını sitemden indirebilirsiniz. TIKLA İNDİR.
Zarchiver uygulamasını kullanarak indirdiğiniz FM 21 Verileri Kaydet zip dosyasına tıklayın.
  • Seçenekler menüsü açılacaktır.
  • Ayıkla ve Dahili belleğe veya cihaz belleğine git’e tıklayın.
  • Belgeler klasörüne tıklayın .
  • İçinde Sports Interactive’i tıklayın
  • Football Manager 2021 Mobile’ı tıklayın
  • “Normal” klasörüne tıklayın .
  • “Oyunlar” klasörüne tıklayın .
  • Son olarak, aşağıya doğru bakan bir ok gibi görünen Ayıkla simgesine tıklayarak da kaydetme verileri zip dosyasını çıkarın .
FM 2021 Mobile için Veri kaydetme dosyaları sürüm 12.0.1’i destekler

Etiketler: Football Manager 2021 İndir, Football Manager 2021 Türk takımları indir, Beşiktaş indir, Fenerbahçe indir, Galatasaray İndir, Ankaragücü İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    Exeter city ekle

  2. OkuOkuBil dedi ki:

    2021 var mı