Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Fallout Shelter v1.14.3 Sınırsız Para + Enerji + Su Hileli Mod Apk İndir kasım

18.11.2020
395
A+
A-
Fallout Shelter v1.14.3 Sınırsız Para + Enerji + Su Hileli Mod Apk İndir kasım

 

FXTHuHB

Fallout Shelter v1.14.3 Sınırsız Para + Enerji + Su Hileli Mod Apk İndir kasım

Fallout Shelter v1.14.3 Sınırsız Para + Enerji + Su Hileli olarak paylaşıyorum hilede sınırsız enerji, sınırsız su, sınırsız yiyecek gibi güzel şeyler var. 
Fallout Shelter apk modu ile daha parlak bir gelecek yaratalım ve  underground! 2.000 fit temelin altındaki bir kazıyı Vault Life’ın kendi imajına dönüştürmesi için çeşitli modern odalar arasından seçim yapalım. 
Şimdi, insanları tanıyalım ve onları mutluluğa yönlendirelim. Böylece ideal işlerimizi ve gelişmelerimizi izleyelim. Becerilerilerini geliştirmeleri için onlara kıyafet, silah ve eğitimi verelim.
Tüm bu odaları inşa etmek ve Fallout Shelter’daki barınağınızı sınırsız parayla iyileştirmek için hammaddeye ihtiyacınız olacak. Ancak, mevcut en iyi kaynak sığınakta yaşayanlardır. Onları gruplara ayırabilir ve becerilerini ve niteliklerini kullanabilirsiniz. Aslında, ilerledikçe, bilinmeyeni keşfetmeleri için onları silahlandırabilir ve gönderebilirsiniz.
Ardından yer üstü sakinlerini geride bırakılan tahrip olmuş yüzeyi keşfetmeye ve macera, faydalı hayatta kalma eşyaları veya yakalanması zor ölümler aramaya gönderin. Yeni zırh ve silahlar bulup, deneyim kazanın ve Caps kazanın. Ama ölmelerine izin vermeyin!
OYUN AÇIKLAMASI;
Fallout Shelter 1.14.3 hile apk : oyun içindeki tüm maddi ve harcanabilir ögeler sınırsızdır kullandıkça artar.
Fallout Shelter 1.14.3 lunchbox hile apk : oyun içinde istediğiniz gibi lunchbox harcayabilirsiniz asla azalmaz. (hileyi kullanabilmek için en az 1 tane lunchbox kazanmış olmanız gereklidir)
Mod Bilgisi:
– Sınırsız kapaklar;
– Sınırsız yiyecek;
– Sonsuz su;
– Sınırsız enerji;
(Her şey azalmak yerine artar).
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, Fallout Shelter v1.14.3 OBB DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.bethsoft.falloutshelter” ve Android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Fallout Shelter 1.14.3 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

BCVC Link

< OBB İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

? < OBB İNDİR > ?

Etiketler: Fallout Shelter Sınırsız Para Hileli İndir, Fallout Shelter Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.