Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Exit Limbo Opening v.1.0. Plus PC Can, Skor +3 Trainer Hilesi İndir 2020

08.11.2020
378
A+
A-
Exit Limbo Opening v.1.0. Plus PC Can, Skor +3 Trainer Hilesi İndir 2020

 

Exit Limbo Opening v.1.0. Plus PC Can, Skor +3 Trainer Hilesi

Exit Limbo Opening v.1.0. Plus PC Can, Skor +3 Trainer Hilesi İndir 2020

Exit Limbo Opening v.1.0. Plus PC Can, Skor +3 Trainer Hilesi veriyorum bu oyunu kaçırmayın bir kere olsun farklı bir oyun deneyin derim.
Bir tren kazasından kurtulan tek kişi olarak uyandığınız da korkunç bir gerçeği göreceksiniz. enfekte bir virüs her yere yayılmıştır. Böylece Limbo’daki yolculuğunuzun açılış bölümü başlıyor. 
Hayatınız için savaşırken, kelimenin tam anlamıyla düşman canavarları parçalayarak, Bay Rhino’nun etrafındaki dünyanın aklını çelmeye çalışırken gücünün artmasına tanıklık ederken amansız, sert bir kavga macerasını yaşayacaksınız. 
Oyunda karşınıza zombiler çıkabilir size verdiğim Exit Limbo Opening  trainer hilesiyle aşağıdaki özellikleri deneyebilirsiniz.
ÖZELLİKLER
– Can
– Skor
– İpucu

NOT: bu tür hileler üçüncü tür yazılıma girdiği için program virüs algılar virüs programını kapatıp dosyayı öyle indiriniz.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, Exit Limbo  Opening V 1.0 Plus 3 Trainer 64 indirelim.
Arkasından Exit Limbo Opening ile birlikte trainer dosyasını açalım.
Menude üç adet özellik bulunuyor
İstediğinizi tuşları kullanarak açabilirsiniz
VİDEO ANLATIMI


BCVC Link

< TRAİNER 3 İNDİR > ?

TR Link

< TRAİNER 3 İNDİR > ?

Etiketler: Exit Limbo Opening Trainer 3 İndir, Exit Limbo Opening Hileli İndir, Oyun İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.