Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Evil Nun v1.7.4 Rahibe Sınırsız Para + Can Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

10.11.2020
696
A+
A-
Evil Nun v1.7.4 Rahibe Sınırsız Para + Can Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

 

IVlwIQ7
Evil Nun v1.7.4 Rahibe Sınırsız Para + Can Hileli Mod Apk İndir

 

Evil Nun v1.7.4 Rahibe Sınırsız Para + Can Hileli Mod Apk İndir Kasım 2020

 

Evil Nun v1.7.4 Rahibe Sınırsız Para + Can Hileli korku dolu bir oyun veriyorum.
Scary teacher korku oyununu sizlerle paylaştığımda indirme rekorları kırmıştı ve arkasından Granny Chapter Büyükanne korku oyununu vermiştim Yine bu oyundan da memnun kalacaksınız.
Oyunumuzda başrol rahibe ve bu rahibe çok yaman. Herhangi bir gürültüyü duyabilen korkunç bir kötü rahibenin bahçesindeki bir okulda gizeme ve hayatta kalmaya hazır mısınız?
Kötü rahibe, bir büyükanne bir hayalet, bir zombi bilinmedik bir vebanın kurbanı ya da başka bir ölü ruhun karışımı gibi cani bir şey.
Sürekli korku ve ölüm peşinde koşuyor, kötü rahibe seni bulursa öldürür ve bu macera kaçışı da erken bitmiş olur. Herhangi bir yere saklanın. Okulun içinde veya dışında… çiftlik veya park alanı saklanmak için iyi yerler olabilir ama yinede çok dikkatli olmanız gerekecek.
Yine oyunda oynanış püf noktaları Bendy silahları, bir sakız tabancası veya bir şeyleri patlatabileceğiniz patlayıcı bir oyuncak bebek gibi bulmacaları tamamlamak için kullanabilirsiniz.
Rahibenin seni öldürememesi için bulmacaları çöz, ölümden kaç ve ruhunu kurtar.
Çamaşır odası gizemleri saklıyor burada çocuklar var mı? Varsa yaşıyorlar mı yoksa ölüler mi? Bu korkunç okulu bırakamayacakları açık.
Ama onları kurtarmak ve bir kahraman olmak senin elinde bu muhteşem adrenalin yüklü oyunu indir ve oynamaya başla.
6
SESSİZ OL:
Rahibenin son derece korkunç bir yeteneği var, okuldaki her sesi duyabiliyor. Sadece bir anahtar sesi olsa bile, düşen bir eşya dikkatini çekebilir ve sesin geldiği yere gelebilir.
NOT; Evil Nun 1.7.4 para hile apk : oyun içinde istediğiniz gibi para harcayabilirsiniz, paranız eksi (-) değerlere düşer.
Evil Nun 1.7.4 can hile apk : oyun içinde canavar size saldırmaz.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli Evil Nun_v1.7.4 MOD.apk dosyasını indirip cihazınıza kurulumunu yapın.
VİDEOLU ANLATIM

 

 

BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Evil Nun v1.7.4 Rahibe Sınırsız Para + Can Hileli Mod Apk İndir, Evil Nun Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.