Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Dead Paradise Race Shooter v1.7 Motor Çeteleri Para Hileli Mod Apk İndir Güncel Kasım 2020

13.11.2020
324
A+
A-
Dead Paradise Race Shooter v1.7 Motor Çeteleri Para Hileli Mod Apk İndir Güncel Kasım 2020

 

gP2vVZe

Dead Paradise Race Shooter  v1.7 Motor Çeteleri Para Hileli Mod Apk İndir Güncel Kasım 2020

Dünyanın başı dertte motorlu çetelerin hüküm sürdüğü News-Anti-America’nın gizemli ve korkunç bölgesine füzelerinizi gönderin ve her şeyi yok edin.
Makineli tüfekler ve el bombası fırlatıcıları da dahil olmak üzere geniş bir silah cephanesini havaya uçuralım düşmanın silahlarını yok edelim ve mekanize motorlu çetesini çökertelim.
Oyunda yeteneğinizi gösterin ve tüm bu grupların kontrolünü elinize alın bakalım bunu başarabilecek misiniz?
Her türlü engeli aşabilecek on çeşit araba sizi bekliyor. Tank ve zırhı düşmanlarınızı yok eder, ancak budayıcı kadar hızlı değildir. 
Bu yüzden her görev için doğru aracı seçmelisiniz. ATV’nizi, direksiyondaki korsan saldırılarına karşı dayanıklı olacak şekilde yükseltin!
Yeni Amerika’da kıyamete dayalı genişleme mücadelesi. Tur, ailenizin yaşadığı şehirde başlar. Davetsiz misafir bulmak için çölde, madenlerde, banliyölerde ve havaalanlarında uzun bir yol sizi bekliyor olacak.
OYUN ÖZELLİKLERİ;
Kıyamet dünyasında 95 benzersiz seviye
15 benzersiz düşman türü
10 ölüm arabası
5 benzersiz patron
4 tür yükseltme
sonsuz sayıda patlama, sürüş ve eğlence!
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli deadparadise17mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirip cihazınıza kurulumunu yapın.
VİDEO OYUN TANITIM TRAİLER


BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Dead Paradise Race Shooter Motor Çeteleri Para Hileli Mod Apk İndir, Dead Paradise Race Shooter İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.