Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Dead Cells v1.60.6 Ölü Hücreler-Sınırsız Hücre + Para Hileli Mod Apk İndir

17.11.2020
897
A+
A-
Dead Cells v1.60.6 Ölü Hücreler-Sınırsız Hücre + Para Hileli Mod Apk İndir

 

vsl58Uv

Dead Cells v1.60.6 Ölü Hücreler-Sınırsız Hücre + Para Hileli Mod Apk İndir

Dead Cells v1.60.6 Sınırsız Hücre + Para Hileli bu sefer değişik güzel bir oyun hilesi veriyorum. Denemenizi tavsiye ederim. 
Hint oyunları bugünlerde biraz daha popüler hale gelmeye başladı bende takipçilerimi bu zevkten geri bırakmak istemedim.
Oyunun Dead Cells ( ölü hücreler ) adı ana karakterle ilgilidir, mukus şeklindeki bir parazit, ölü bir savaşçının vücuduna girer, ve onu canlandırır  böylece oyun başlamış olur. 
Sadece yeşil bir balçık olabilirsiniz, ancak savaşçının içine girdiğiniz vücudu, pürüzsüz ve hızlı tepki veren kontrol mekanizması sayesinde son derece esnektir. Bundan sonrasını merak ederseniz aşağıdaki linkten hileli bu güzel oyunu indirin ve denemeye başlayın.
1
OYNANIŞ VE KONTROL
Ekranın sol tarafındaki sanal tutamaç hareket kontrolü görevi görürken, sağ taraftaki düğmeler okların üzerinden yuvarlanma veya dar duvarların üzerinden yuvarlanma, zıplama (ve çift zıplama), atma gibi bazı eylemleri gerçekleştirmenize izin verir. El bombaları, tuzakları tetikleme ve silah kullanma (hem birincil hem de ikincil).
Bu düğmeler küçüktür ancak oldukça makul bir şekilde düzenlenmiştir, bu nedenle asla yanlışlıkla yanlış ele basmazsınız. Düzen sessiz olduğunda bile, yine de düğmelerin konumunu ve boyutunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
ZİNDANI KEŞFET
Dolambaçlı ve tehlikeli labirentleri keşfederken dikkatli olun çünkü, sayısız ganimet ve onlarca düşman ve tuzakla karşılaşacaksınız. Bulduğunuz silahın 3 farklı çeşidi olacak (renge göre sınıflandırılmış), parşömenler ise silaha verilen hasarı ve sağlığı artırmanıza yardımcı olacak.
11
Sınırsız Hücre: Harcama yaptığınızda büyük miktarda Hücreye sahip olacaksınız.
Bedava Alışveriş: Harcadıkça paranız artar.
Düşman saldırmaz.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Dead Cells v1.60.6 mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
VİDEO ANLATIM


BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Dead Cells v1.60.6 Hileli İndir, Dead Cells Ölü Hücre hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.