Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Criminal Case v2.36 Zamanda Yolculuk Enerji + İp Uçları + Para Hileli Mod Apk İndir

24.11.2020
509
A+
A-
Criminal Case v2.36 Zamanda Yolculuk Enerji + İp Uçları + Para Hileli Mod Apk İndir

 

zvQZkXZ

Criminal Case v2.36 Zamanda Yolculuk Enerji + İp Uçları + Para Hileli Mod Apk İndir

Criminal Case v2.36 Zamanda Yolculuk Enerji + İp Uçları + Para Hileli olarak dedektiflik oyununu veriyorum. Bu oyun çoğunlukla tek oyunculu ama bazı sosyal özellikler içermektedir. 
Oyunda siz her olay yeri incelemesine katılmak ve bonus almak için kendi “takım” listenizden bir “ortak” seçebilirsiniz. Vakayı araştırırken, çeşitli bulmaca unsurlarından da geçmeniz lazım. 
Bulmacalar tarzında gizlenmiş suçlu vakalarında olduğu gibi, durumu netleştirmek için birkaç basit tıklama ve sürükleme işlemi yeniden düzenlemeniz gerekiyor.
Criminal Case, 6 bölüme ayrılmıştır. İlk bölüm, oyuncu New York City merkezli kurgusal Grimsborough kentindeki cinayetleri araştırır. 
Grimsborough altı bölgeden oluşur: Sanayi Bölgesi, Finans Merkezi, Tarihi Merkez, Üniversite, Maple Heights ve Havaalanı. 
İkinci bölümde, oyuncu Los Angeles, California merkezli kurgusal bir şehir olan Pacific Bay’e transfer edilir. 
Pacific Bay, Ocean Shore, Bayou Bleu, Inner-city, gibi on tipik bölgeye ayrılmıştır.
Dünya Baskısı adı verilen üçüncü bölüm, oyuncular dünyanın farklı bölgelerindeki suçları çözmekle görevlendirilir. Avrupa, Güney Asya, Doğu Asya, Afrika gibi. Hazırsanız bu güzel efsane oyununu indirip suçluları bulmaya başlayın.
1
ÖZELLİKLERİ:
Sınırsız Para
Sınırsız Enerji
İP Uçları
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Criminal Case v2.36-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
NOT; Facebook hesabınız ile giriş yapmak istiyorsanız ve sorun yaşıyorsanız cihazınızda bulunan Facebook uygulamasını silin oyun üzerinden giriş yapın. Ardından Facebook uygulamasını Play Store’dan indirebilirsiniz.
Oyuna girdiğinizde paranıza bakmanız yeterli olacaktır.
Enerjiniz kullandıkça artar
VİDEO ANLATIMI


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Criminal Case v2.36 Enerji Hileli İndir, Criminal Case Para Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.