Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Clash of Clans 13.576.9 Mod Apk Sınırsız Altın + Değerli Taş + Yağ Hilesi İndir Kasım 2020

06.11.2020
3.063
A+
A-
Clash of Clans 13.576.9 Mod Apk Sınırsız Altın + Değerli Taş + Yağ Hilesi İndir Kasım 2020

 

9
Clash of Clans 13.576.9 Mod Apk Sınırsız Altın + Değerli Taş + Yağ Hilesi İndir

Clash of Clans 13.576.9 Mod Apk Sınırsız Altın + Değerli Taş + Yağ Hilesi İndir Kasım 2020

Clash of Clans 13.576.9 Mod Apk Sınırsız Altın + Değerli Taş + Yağ bu son sürüm strateji oyununu seviyor ve hızlı geliştirmek istiyorsanız kaçırmayın bu hileli modu indirin derim.
Oyunda, mevcut kaynakların olduğu bir arazi ile başlayacaksınız. Kendi krallığınızı yaratmanız, binalar inşa etmeniz, askerler alıp geliştirmeniz gerekecek. Oyun, tuzaklar, taretler, toplar ve duvarlar gibi çeşitli savunma birimleri veriyor. Bu çalışmalar, canavarlardan ve diğer oyunculardan gelen saldırılarla savaşmanıza yardımcı olarak daha güçlü hale gelmek için yükseltilebilir.
Savunma yapıları inşa ettikten sonra artık askerler toplayabilirsiniz. Clash of Clans, savaşçılar, kılıççılar, büyücüler ve hatta ejderhalar gibi sayısız farklı asker türüne sahiptir. Savunma yapılarının yanı sıra, askerler savaş ve savunmadaki güçlerini artırmak için de yükseltilebilir. Sadece kaleyi savunmakla kalmayacak, aynı zamanda bunları diğer oyuncuların topraklarını ele geçirmek veya EXP ve altın para kazanmak için kampanya modunda canavarları öldürmek için kullanabileceğiniz ana güç olarak kullanacaksınız.
NOT: Bu, CoC’nin özel sunucu sürümüdür. Bu versiyonda, Altın / Değerli Taşlar / Yağlar dahil Sınırsız Paraya sahip olacaksınız.
Clash of Clans EN İYİ SAVUNMA NASIL OLMALI bu konumu mutlaka inceleyin 
KURULUM;
Aşağıda vermil olduğum linkten hileli Clash_of_Clans_v13.576.9_MOD-okuokubil-com dosyasını indirelim ce kurulumunu yapaılım.
VİDEO ANLATIMI

BCVC Link

< HİLE İNDİR > ?

TR Link

< HİLE İNDİR > ?

Etiketler: Clash of Clans 13.576.9 Mod Apk Sınırsız Altın Hileli İndir, oyun indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.