Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

CHUCHEL v2.0. Canavar 14 Mod Apk + Data İndir Full Aralık

30.11.2020
516
A+
A-
CHUCHEL v2.0. Canavar 14 Mod Apk + Data İndir Full Aralık

 

88

CHUCHEL v2.0. Canavar 14 Mod Apk + Data İndir Full Aralık

CHUCHEL v2.0.14 Canavar Mod Apk + Data full olarak paylaşıyorum. Oyun, toz tavşanına benzeyen bir yapıda, Her şey Chuchel’in, sabahın erken saatlerinde bir dev tarafından çalınan kirazı, ondan kurtarmakla başlayacak.
Chuchel’e en iyi arkadaşı, düşmanı ve evcil hayvanı Kekel’in ona yardım ederek ya da onu engelleyerek geri almaya çalışacaklar. 
Chuchel’in kirazları almak ve saklamak için çabaladığı kısa, gevşek bir şekilde bağlantılı bölümler halinde yapılandırılmıştır; epizodik doğa başlığı gösteren bazı seviyelerde gösteriliyor.
Son seviyede, Chuchel’e kirazla takılan dev elin aslında daha büyük bir Chuchel benzeri yaratık olduğu ortaya çıkacak. Vişneyi midesinden alan Chuchel ve Kekel’i yutar ve beynine tırmanarak onu “huysuz” dan “mutlu” a çevirir. 
Şimdi mutlu olan dev daha sonra Chuchel ve Kekel’i evlerine geri götürür, burada nihayet vişneyi böler ve yerler, ancak devin getirdiği büyük bir yığın daha sonra daha da büyük bir el tarafından taşınan büyük bir armutu kovalamaya başlar ve heyecan böylece sürer gider bu oyunu mutlaka deneyin derim.
666
OYNANIŞ
Oyun 30 seviyeden oluşuyor. Oyunda, göreviniz bir kiraz almak ve Chuchel’i kontrol etmek. Seviyeler farklıdır ve çoğu işaretle ve tıkla macerası olarak oynanır, ancak bazıları Pac-Man, Flappy Bird ,  Tetris,  Space Invaders ve T-Rex Chrome Çevrimdışı Oyun hilelerini içeren mini oyunlardan oluşur. 
Chuchel Cherry’yi aldığında, düşman Chuchel ortaya çıkar ve onu çalar. Chuchel, Cherry’yi elde etmesine yardım eden evcil hayvanı Kekel’den yardım alır.
KURULUM:
CHUCHEL v2.0.14 Data dosyamızı indirip rar dan çıkaralım.
 “air.com.amanitadesign.chuchel.gp” ve Android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
chuchel-2.0.14-full. apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

BCVC Link

? OBB İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? OBB İNDİR ?

Etiketler: CHUCHEL v2.0. Canavar 14 Mod Apk + Data İndir, Chuchel Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.