Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Cep Telefonlarında Okuokubil Sitesi Konu Sayfalarının Açılım Tanıtımı

20.11.2020
503
A+
A-
Cep Telefonlarında Okuokubil Sitesi Konu Sayfalarının Açılım Tanıtımı
3

Cep Telefonlarında Okuokubil Sitesi Konu Sayfalarının Açılım Tanıtımı

Okuokubil.com sitemin,  androıd telefon ve tabletlerde nasıl kullanılacağına dair küçük bir video hazırlayarak, konu ve kategorilere nasıl ulaşılacağına dair bilgi vermek istedim. 
Kırk üç kategori yüzlerce oyun hilelerinin bulunduğu okuokubil.com sitesinde cep telefonlarından konu ve kategori sayfalarına geçiş tanıtımını izleyebilirsiniz.
Dünya geneli siteler sıralamasında üst sıralarda bulunan Türkiye içi site sıralamasında yine aynı durumda olan, okuokubil.com. Sitem her gün yeni konular, yeni oyun hileleri, güncel Rüya tabirleri, Yoga ile ilgili en kapsamlı bilgiler, dinimiz ve İslami bilgiler, çocuklar için boyama kitabı, resimli anlatım, spor, güncel olaylar ve haberler ile tüm takipçilerimin isteğine yetişmek için var gücümle çalışıyorum.
Sitemi ziyaret edip beni destekelyen tüm takipçilerime teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
VİDEO SAYFA TANITIMI

Etiketler: okuokubil.com sayfa tantımı, okuokubil kategori ve konu tanıtımı, Cep telefonlarından okuokubil sayfasına geçiş tanıtımı
 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.