Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Beyblade Burst v9.0.1 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2020

07.11.2020
285
A+
A-
Beyblade Burst v9.0.1 Sınırsız Para  Hileli Mod Apk İndir 2020

 

4EbhVMS
Beyblade Burst v9.0.1 Sınırsız Para  Hileli Mod Apk 

Beyblade Burst v9.0.1 Sınırsız Para  Hileli Mod Apk İndir 2020

Beyblade Burst v9.0.1 Sınırsız Para  Hileli Mod Apk paylaşıyorum. Olaylar bir arenada gerçekleşiyor. Rakip başka bir Beyblade seçerken, seçtiğiniz bir Beyblade’i kontrol edersiniz. 
Zirveyi fırlatmak istediğiniz yolu seçmeniz gerekecek, bu her fırlattığınızda diğeri için sağlıklı olacaktır. Sonra, kullandığınız Beyblade’e bağlı olarak değişen iki özel saldırı var.
BLUETOOTH özellikli BEYBLADE BURST topunuzun dönüş yönünü ve hızını değiştirmek için ekranda sola veya sağa kaydırın -Savaş sırasında gücü şarj edin ve güçlü Avatar saldırılarını serbest bırakın!
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, BEYBLADE BURST v9.0.1 MOD.apk indirelim ve cihazımıza kuralım.
VİDEO ANLATIMI


BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Beyblade Burst Oyunu İndir, Beyblade Burst Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.