Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Among Us v2020.11.17a Mod Menü v9p Sıempre Ser IMPOSTOR Son Sürüm Kasım

28.11.2020
1.076
A+
A-
Among Us v2020.11.17a Mod Menü v9p Sıempre Ser IMPOSTOR Son Sürüm Kasım

 

7777

Among Us v2020.11.17a Mod Menü v9p Sıempre Ser IMPOSTOR Son Sürüm Kasım

Among Us v2020.11.17a Mod Menü  Sıempre Ser IMPOSTOR Son Sürüm olarak paylaşıyorumç
NOT:  Tüm Among Us oyunlarında yapılan çalışmalar hemen hemen aynı da olsa son sürüm olarak yapılan yeni bir çalışma ile oyun devam ediyor.
OYUN AÇIKLAMASI:
Among Us, oyunda sizi veya arkadaşlarınızı öldürmeye çalışan kötü adamı tespit etmeniz gereken bir oyun. Şimdi oyunda bu kötü adama Sahtekar deniliyor ve siz de dahil olmak üzere diğer üyeler mürettebat olacak. Siz ve takımınızın hedefi, eğer bir Sahtekar olarak seçilmediyseniz, sizi öldürmeden önce bu Sahtekarı bulmanız lazım. Aynı zamanda, Sahtekar’ın ana sloganı, mürettebat tespit edilmeden önce onları öldürmek olacaktır.
ÖZELLİKLERİ;
Öldürme Cooldown Özelliği Yok:
Aramızdaki MOD APK, sıfır öldürme cooldown süresi elde etmenizi sağlar, bu da tek başına çift veya üçlü öldürme yapabileceğiniz anlamına gelir. Bu, Aramızdaki Oyun MOD APK’sinde elde ettiğiniz en havalı özellik.
Hayaletler ve sohbet özelliğine bakın:
Bu özelliği kullanarak, sahtekarın kim olduğunu size anında bildirecek olan Hayaletler ve Sohbetler’i görebilirsiniz. Eğer bir Mürettebat Arkadaşıysanız, bu harika bir şey ve mürettebatın yıldızı olacak ve böylece mürettebatınızın önünde bir kahraman olacaksınız.
Aramızda Duvar Hack Özelliği MOD APK:
Bu hack’i kullanmak duvarların ve engellerin arkasını görmenizi sağlar ve bu nedenle uygun bir hacklemedir. En uzaktaki oyuncuyu öldürmek ve 2D radar kesmek ile kullanıldığında, bu oyundaki en avantajlı hack’tir. Bu, en uzaktaki oyuncuyu 2D radarı kullanarak tespit ederek ve duvar korsanını kullanarak duvarlardan ve diğer engellerden kaçınarak öldürmenize bile yardımcı olacaktır.
Instakill Hack on Us Aramızda MOD APK:
Bu özellik, oyuncuları herhangi bir gecikme olmaksızın hızlıca öldürmenize yardımcı olur ve bu oyunda bir sahtekarlık rolünü oynuyorsanız, mürettebatı buna tepki verecek vaktiniz olmadan kafasız bırakır.
Lighting Hack on Us Aramızdaki MOD APK:
Bu hack, ışıklar söndüğünde bile görmenizi sağlar ve birçok yönden size oyundaki diğer oyuncuları, mürettebat üyelerini veya sahtekarları tespit etmede avantaj sağlar.
Sınırsız Görünümler, Şapkalar ve Evcil Hayvanlar
Aramızdaki Bu MOD APK ayrıca, mürettebat arkadaşlarınıza küçük bir gösteri yapabilmeniz için size sınırsız kostüm, şapka ve evcil hayvan veriyor.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, AMONG US V9p MOD MENU.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO ANLATIMI


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Among Us v2020.11.17a Mod Menü v9p Hileli İndir, Among Us Hilesi İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    pc (bilgisayar) için olan sürüm gelecekmi?

  2. OkuOkuBil dedi ki:

    Var pc için Among us bölümüne bakın