Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Among us v2020.11.17 Mod Menu Yasak Yok, Hız, Duvar Arkası Gör, Hemen Öldür, Apk İndir

29.11.2020
387
A+
A-
Among us v2020.11.17 Mod Menu Yasak Yok, Hız, Duvar Arkası Gör, Hemen Öldür, Apk İndir

 

888

Among us v2020.11.17 Mod Menu Yasak Yok, Hız, Duvar Arkası Gör, Hemen Öldür, Apk İndir

O bir sahtekar. Gemiyi kalkışa hazırlamak ve uzay turumuzu  bitirmek için, uzay gemisinde aramızda bulunan (oyuncular) Sabotajcıyı hemen bulmamız gerekiyor.
Ayrıca, bu oyunda, her zaman sahtekar olmanıza ve sahte oy kullanmanıza yardımcı olacak bir mod menüsü veriyorum. Bundan önceki hileleri unutun.
ÖZELLİKLERİ;
Otomatik Nişan Alma.
Otomatik Tespit Etme.
Daha Hızlı Öldürme.
Her Zaman Sahtekarlık.
Görev Tamamlama.
Yasak Yok.
Öldürme yok soğuma süresi.
Sonsuz Acil Toplantılar.
Duvar ve Hız kesmek.
444

Ayrıca, tüm evcil hayvanların, şapkaların ve görünümlerin kilidi açıldı.
Komple Görev:  Yani, uzay gemisini herkes kadar hızlı tamamlamamız gerekecek. Öyleyse, Aramızdaki görev, hedefleri bu mod sayesinde tamamlayacağız.
Otomatik Nokta – Nişan Alma:  Şimdi, mod menüsündeki Kameralar ve haritalar yardımıyla diğer mürettebat üyelerini gözetlemeye devam edelim. Ayrıca, diğer oyuncuları bulalım ve kolayca hedefleyelim.
Her Zaman Taklitçi:  Ayrıca, Aramızın Apk mod menüsünde her zaman taklitçi hack’i seçerek her zaman bir sahtekar olmanın tadını çıkaracağız. Ayrıca, bu hile yardımıyla oyunda kimin sahtekar olduğunu da anlayacağız.
Yasak Yok: Google yasağında bulunan çoğu mod Apk, yüklemeden sonraki 3-4 gün içinde bitiyor. Ancak, Aramızda mod menu Apk yasağı yok. 
Kill Fast:  Aramızdaki diğer oyuncuların gözüne girmeden oyuncuları öldürmek zaman alır mı? Şimdi, bu mod menüsünü kullanarak hızlı bir şekilde öldüreceğiz.
Wall Hack:  Bir uzay gemisinin duvarlarının karşısındaki mürettebatı tespit etmek ve görmek için duvarların arkasına bakalım.
Sahte Oy:  Aramızdaki oyundaki her turdan sonra, sahtekarı tahmin etmek için oy vermemiz gerekir. Ancak, bu mod menü hackinin yardımıyla, oyunuzu değiştirerek oylamada kolayca hile yapacağız.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, among us new mod manu.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

? AMONG US İNDİR ?

TR Link

? AMONG US İNDİR ?

Etiketler: Among us v2020.11.17 Mod Menu Yasak Yok, Hız, Duvar Arkası Gör hileli oyna, Among us indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.