Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Almost a Hero v4.0.1 Sınırsız Altın + Bedava Zanaat + Yükseltme Mod Apk İndir Kasım 2020

02.11.2020
306
A+
A-
Almost a Hero v4.0.1 Sınırsız Altın + Bedava Zanaat + Yükseltme Mod Apk İndir Kasım 2020
gM8pADo
Almost a Hero v4.0.1 Sınırsız Altın + Bedava Zanaat + Yükseltme Mod Apk

Almost a Hero v4.0.1 Sınırsız Altın + Bedava Zanaat + Yükseltme Mod Apk İndir Kasım 2020

Almost a Hero v4.0.1 Sınırsız Altın + Bedava Zanaat + Yükseltme Mod Apk güzel bie eğlenceli oyun veriyorum. Köyünüz düşmanlar tarafından istilaya uğruyor ve siz bu istiladan köyünüzü kurtarmaya çalışacaksınız.
Bu çetin savaşta tek destekçiniz ise yüce bilge dede olacaktır. Dede size ne yapmanız gerektiğini daima bildirecek ve siz de onun verdiği bilgiler ışığında bu büyük savaşta muzaffer olmaya çalışacaksınız.
Oyunun başında kendinize bir karakter seçeceksiniz ve bu kahramanı geliştirmek için düşmanlarla savaşacaksınız. Oyunda düşmanlar hiç bir zaman bitmiyor, her saniye yeni düşmanlar geliyor haberiniz olsun.
ÖZELLİKLERİ;
Yükseltme
Sınırsız Altın
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, Almost A Hero 4.0.1.40001007 mod. Apk dosyasını indirip cihazınıza kurun.
VİDEO OYUN TANITIM

 

BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Almost a Hero, Sınırsız Altın Hileli İndir, oyun indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.