Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

War Machines Tank Shooter v5.10.0 Düşman Görme, Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2020

18.10.2020
1.037
A+
A-
War Machines Tank Shooter v5.10.0 Düşman Görme, Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2020

War Machines Tank Shooter v5.10.0 Düşman Görme, Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2020

War Machines Tank Shooter v5.10.0 Düşman Görme, Sınırsız Para Hileli harika bir tank oyunu,3 dakika! Bu, hücre için aşağıdan yukarıya tasarlanmış süper dengeli bir tank rekreasyonunda mümkün olduğunca çok tankı yok etmenin önemli olduğu bir zamandır.
Vatanınızı Savunun;
Düşmanlarınıza karşı vatanınızı savunun. Çin, ABD, Rusya, Japonya ve diğer ülkelerden gelenlere karşı savaşın.
11 min
İki Patlayıcı Modu;
Takım tabanlı savaşlarda veya herkese açık çatışmalarda mücadelenizi yapın.
Değişik Tank Çeşitler;
Tankınızı, tekniğinize güvenen çeşitli yüksek etkili canavarlar arasından seçin. Düşmanın bölgesini hızlıca keşfetmek ve grup savaşınızı değiştiren bilgiler sağlamak için hafif bir tank seçin. Ya da en ağır ve en güçlü olan Panzer’i alın ve düşmanınıza hak ettiğini sağlayın.
13 min
Tank Yükseltme Sistemi;
Yeni tankların kilidini açın ve iyileştirmek için ihtiyaç duyduğunuz yarının üzerinde stratejik seçimler yapın. Çıkartmalar ve desenlerle düşmanınıza tank özelleştirmesi ile kim olabileceğinizi gösterin.
ÖZELLİKLER;
Düşmanı Haritada Görme
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, war-machines-tank-battle-army-military-games_5.10.0 apk dosyasını indirin ve cihazınıza kurun.
VİDEOLU ANLATIM

BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: War Machines Tank Shooter Hileli İndir, War Machines Tank Shooter Düşman Görme

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.