Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Vishuddhi’nizi Ne Kadar Aktif Kullanıyorsunuz?

14.10.2020
1.254
A+
A-
Vishuddhi’nizi Ne Kadar Aktif Kullanıyorsunuz?
LrEeY08
Vishuddhi’nizi Ne Kadar Aktif Kullanıyorsunuz?

Vishuddhi’nizi Ne Kadar Aktif Kullanıyorsunuz?

Vishuddhi  çakra, tiroid bezinin, paratiroid, çenenin, boyunun, ağız, dil ve gırtlak anatomik bölgelerinin düzenleyicisi özelliği bulunan çakradır. Kişisel iradenin, özgür ifadenin ve söyleyişin merkezi halindedir. 
Vishuddhi aslında filtre anlamına gelir. Vishuddhi’niz aktifse, her şeyi filtreler. Zehirler size birçok şekilde girebilir – yanlış bir düşünce, duygu, enerji veya dürtü hayatınızı zehirleyebilir. Aktif bir Vishuddhi sizi tüm bu etkilerden kurtarır. Vishuddhi’niz aktif hale geldiğinde, etrafınızda olanların artık sizi etkilemeyecektir. Kendi içinde yerleşik olacaksın. Ve güçlü bir varlık olma eğilimindesin. Adiyogi Shankar, Vishuddhi okült ustasıdır. Bu yüzden boğazı maviye döndü.
Vishuddhi’niz üzerinde makul bir ustalığa sahipseniz, farklı bir yeterlilik seviyesinde faaliyet göstereceksiniz. Çevrenizdeki insanlar sizin süper insan olduğunuzu düşünecekler, ancak tüm olan, başka işleyiş yöntemlerine erişmiş olmanızdır. Birçok yönden Adiyogi Shambhu bunun bir temsilcisidir, öyle ki Vishakantha, Neelakantha ve diğerleri gibi onu Vishuddhi’nin bir somutlaşmış hali olarak tanımlayan birçok isim vardır, çünkü sahip olduğu tek özellik budur, fakat çünkü insanlar onu anlayamadıkları şeyler için tanıyorlardı.
Kişinin Vishuddhi’si aktif hale gelirse, birçok şeyi yaratmanıza izin verecek enerji yetenekleri gelecek. Kişi bir şeyi iletmek ve kendi etrafındaki durumları dönüştürmek istiyorsa, Vishuddhi üzerinde belirli bir ustalığa sahip olması çok önemlidir. Adiyogi’nin bu hikayelerini duydunuz – bazen o çok şaşaalı, muhteşem, erkeksi kişileştirilmiş; diğer zamanlarda tuhaf ve deli. Onu Vishuddhi’de gördüklerinde, tuhaf olanların en tuhafı olan ölü yakma yerindeydi. Etrafında ganalar ve her türden varlık vardı, çünkü Vishuddhi aktif olduğu anda, bedensiz varlıklar doğal olarak size doğru hareket edecekler.
Kişinin enerjileri Vishuddhi’de merkezlendiğinde, elektrik mavisi bir aura gelişir. Geçmişin tüm çok aktif, yetenekli varlıklarının – Rama, Krishna, Shiva – her zaman mavi gövdeli olarak tanımlanmasının nedeni budur. Gerçekleşmek ve aktif olmak istiyorsanız, mavi bir auraya ihtiyacınız var; Aktif olmak için Vishuddhi’ye ihtiyacınız var. Aksi takdirde, normal kapasitenin ötesinde hareket edemezsiniz. 
Kaynak: Shivainstatribe-Instagram
Etiketler: Vishuddhi Kullanmak, Vishuddhi’nize Hakimmisiniz, tiroid bezi, Krishna

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.