Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Virtual Families 3 v1.0.10 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm 2020

27.10.2020
372
A+
A-
Virtual Families 3 v1.0.10 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm 2020

 

nL4Ra6T
Virtual Families 3 v1.0.10 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm

Virtual Families 3 v1.0.10 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir Son Sürüm 2020

HAYALİNİZDEKİ EVİNİZİ TASARLAYIN
Sanal evinizi genişletin ve yenileyin. Evlat edinen kişilerin yeni evinin çok fazla potansiyeli var, ancak onu düzeltmek için yardımınıza ihtiyaçları olacak. Hayalinizdeki evi gerçeğe dönüştürün. Yatak odaları, bahçe, ev sineması ve hatta oyun odası ekleyin! Her odayı özelleştirmek ve tasarlamak için süslemeler yapın.
MUTLU, RAHAT BİR YAŞAM EVİ OLUŞTURUN
Küçük çocukları bebeklerden yetişkinliğe kadar evlerine bakmaları ve hayatta en iyi seçimleri yapmaları için eğitin. Onları kariyerleri üzerinde çalışmaya ve dekorasyon, ihtiyaç ve lüks için para kazanmaya teşvik edin. 
Sanal ailenizi kendilerinin en iyi sürümleri olacak şekilde yükseltin. Küçük insanlarınız size mesajlar gönderecek, teşekkür edecek, yalvaracak ve onları önemsediğiniz için sizi övecek. Onları kontrol etmeyi unutma, çünkü seni özlerler ve çok üzülürler!
44 min

HAYAT SİMÜLASYONU GERÇEK ZAMANDA ÇALIŞIR!
Oluşturmuş olduğunuz küçük aileniz, cihazınızı kapattığınızda bile yaşamaya, yemeye, büyümeye ve çalışmaya devam eder. 
Yol boyunca, yanıt verilecek birçok farklı rastgele olay olacak, hepsi bu simülasyon oyununa sürpriz ve rutin, günlük sanal hayata beklenmedik unsurlar katacak. 
Çok çeşitli, öngörülemez oyun deneyimi bulun. İki oyun aynı şekilde oynamaz; hikaye, onu oynayan herkes için farklı bir şekilde gelişir. Bu simülasyon oyunu kendi başına bir yaşama sahip olacak şekilde tasarlandı!
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, Virtual Families 3_v1.0.10 Mod.apk dosyasını indirelim ve cihazımıza kuralım.
VİDEO ANLATIMI


BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Virtual Families Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.