Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Ruh ikizim yoga – My soulmate yoga 2020

04.10.2020
1.184
A+
A-
Ruh ikizim yoga – My soulmate yoga 2020

 

ekfzy83
Ruh ikizim yoga – My soulmate yoga

Ruh ikizim yoga – My soulmate yoga 2020

Ruh İkizim. Nedir bu ruh ikizim ve yoga ile ne alakası vardır diye düşünüyor musunuz?
İnsanlar birlikte yaşamayı severler, peki birisinin yaptığını diğer birisi yapmadığı takdirde ne gibi bir şey paylaşabilirsiniz ki? Hayal kırıklığı yaşamaz mısınız? Yaşarsınız ve üzülürsünüz.

Paylaşmak, birliktelik içinde olmak birisinin yaptığı bir işi beğenmek desteklemek onunla bütünleşmek onun duygularını anlamak ve kendi duygularını ona hissettirmek iki insanın benzer noktalarının buluştuğu odak yani bir nevi ruh ikizi tamamlanmış demektir.

Yoga  şu ki, Yoga kültürel ya da ruhani değil. Bilime dayanır, bu da her kesin  işine yarayacağı anlamına gelir. Yoga türü, beden, zihin ve ruhun birbirini göz ardı etmeden bütünsel gelişimini öğreten klasik Patanjali sistemidir.

Siz yoga hayranı iken sabah öğlen akşam yoga ile bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirirken ruh ikizinizde aynı tempoyla sizi desteklemelidir.
Ruh ile devam edersek,  vücudun çok önemli noktalarının yapmış olduğunuz yoga ile ne kadar rahatladığının farkındasınızdır.

Yoga’da vücudunuzun en önemli organları beyin ve omuriliktir. Baş desteği, beyne giden kan akışını artırarak beyni daha fazla oksijenle doldurur. Bu, net düşünmenizi sağlar, stresi azaltır, sizi sakinleştirir ve rahatlatır. Omurga germe, omurganın doğal eğriliğine yardımcı olur, sinirlerin omurilik boyunca sıkışmasını önler.
 
Yoganın kendini kabul etmeyi öğretmesine izin vermelisiniz. Başlayabileceğiniz en büyük devrim öz sevgidir. Yoga, olduğumuz şekilde, kusurlarımızda ve her şeyde tamamen iyi olduğumuzu öğretir. 

Pozların mükemmellikle değil ilerlemeyle ilgili olduğunu bilerek, mat üzerinde bir kendini kabul etme pratiği yapıyoruz. Kendimizi bir bütün olarak gördüğümüzde, kendimize ve başkalarına şefkat duymaya başlarız.

Yoganın kalbinizi açmasına izin verin.  Bu sayede ruh ikizinizi bulmanıza da yarayacaktır. Bu kadim bilimin hayatımıza girmesine izin verdiğimizde kendimizi ve başkalarını nasıl seveceğimizi anlamaya, kendimizi mutluluğa, neşeye ve koşulsuz sevgiye layık görmeye başlarız. 
Başkalarına baktığımız sevgi dolu gözlerle bazen de kendimize bakmalıyız. 

Belki de Yoga da ruh ikizinle tanışacak kadar şanslısındır. Sevgiyle kalın sağlıklı yaşayın.

okuokubil.com

Etiketler: Ruh İkizim Yoga, Yoga Ruh İkizi, My soulmate yoga

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.