Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Puppy Town 1.2.7 Merge Shibas Para Hileli Mod Apk İndir 2020

23.10.2020
327
A+
A-
Puppy Town 1.2.7 Merge Shibas Para Hileli Mod Apk İndir 2020

 

c0mjBDz
Puppy Town 1.2.7 Merge Shibas Para Hileli Mod Apk

Puppy Town 1.2.7 Merge Shibas Para Hileli Mod Apk İndir 2020

Puppy Town 1.2.7 Shibas Para Hileli Mod Apk oyununu paylaşmadan önce sizlere şunu hatırlatmak istiyorum. 
Bazı siteler bu oyunu paylaşmış ama mod apk linkleri boş arkadaşlar, boş yere vaktinizi harcayıp adamlara reklam kazandırmayın derim. 
Oyunumuza gelince oyundaki amacımız, durmaksızın toplamak  mümkün olduğunca çok para toplayın. Ve sonunda, gelecekte bazı ciddi ödüller kazanmak için birikiminiz olsun.
Oynamak için ana köpek olan Shiba Inu ile başlamalısınız. Bu sevimli küçük köpek yavrusu size daha fazla para kazanmaya başlayacak. Onu kulübede tutmaya devam edin ve giderek daha fazla para kazanacaktır.
Daha fazla Shibas satın almak için daha fazla para harcayabilirsiniz. Doğal olarak, bu küçük yavrular ne kadar çok kulübede olursa, birlikte o kadar çok para biriktirebilirler. Ancak, yeterli yeriniz yoksa her zaman ek bir köpek kulübesi satın alabilirsiniz.
Ve bu, tüm sürecin sadece ilk adımı. Para kazanmanın bir sonraki adımı birleşmektir. Seçmek için Shiba’ya dokunun ve basılı tutun. Ardından, bir sonraki yavru seviyesine ulaşmak için onu eşleşen bir köpek yavrusu üzerine sürükleyebilirsiniz.
Aynı türden bu sevimli evcil hayvanları bir araya getirmek size bir sonraki köpek yavrusu rütbesini verecektir. Rütbe yükseldikçe, sizin için daha fazla para kazanabilirler.
Yavru listesi
Belirli bir sırayla değil, kazanabileceğiniz tüm yavruların bir listesi.
Sibirya kurdu
Standart Kaniş
Boksör
Border Collie
Kaniş
Alman Kurdu
Minyatür Schnauzer
Shiba Inu
Chihuahua
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, puppy-merge-town-127 dosyamızı, indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Puppy Town Merge Shibas Para Hileli Mod Apk İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.