Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Panzer War Complete V2020.9.28.1- 2 Dünya Savaşı Tankları, Full Mod Apk İndir

09.10.2020
356
A+
A-
Panzer War Complete V2020.9.28.1- 2 Dünya Savaşı Tankları, Full Mod Apk İndir
 

mhdgMhp
Panzer War Complete V2020.9.28.1- 2 Dünya Savaşı Tankları, Full Mod Apk

Panzer War Complete V2020.9.28.1- 2 Dünya Savaşı Tankları, Full Mod Apk İndir

Panzer War Complete v2020.9.28.1 Full mod apk eski tankları seviyorsanız tam aradığınız tank oyunu derim, tank simülasyon, askeri savaş ve kıyasıya mücadele dolu aksiyon ile zamanınızın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
Savaş gerçekten zor ve acıdır özellikle tanımlamak gerekirse bir cehennemdir.  Panzer Wars Complete’de oyuncular dev metal savaş makinelerinde bulunacak ve savaşlarda birbirlerine karşı savaşacaklar. Tanklar tüm farklı ülkelerden gelir. Başlangıç silahınız zayıf olsa da, yükseltmeler için maç parasını ve deneyim puanlarını kullanabilirsiniz.
Panzer Wars’u tam olarak oynarken, ünlü 2. Dünya Savaşı tanklarını deneyimleyeceksiniz. Tarihin gerçek tanklarıdır. Şu anda oyunda Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Japonya ve Sovyetler Birliği gibi ülkelerden 150’den fazla tank bulunuyor. 
Oyunun başında hafif tankı seçmenize izin veriliyor. Bir tankı nasıl kullanacağınızı, nasıl saldıracağınızı ve tanklar hakkında bazı bilgileri öğrenirsiniz. Bu tankın taktiklerine, saldırılarına ve arazisine göre bulmak için her tank türünün güçlü ve zayıf yönlerini anlamanız gerekir.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, pwarcom20209281full-mod. Apk dosyasını indirelim ve cihazımıza kuralım.
VİDEOLU ANLATIM


BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Panzer War Complete Oyunu İndir, Panzer War Complete Tank İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.