Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Kundalini Yoga ve Kırık Kalp Meditasyonu 2020

17.10.2020
1.495
A+
A-
Kundalini Yoga ve Kırık Kalp Meditasyonu 2020

 

7Ey3aZ4
Kundalini Yoga ve Kırık Kalp Meditasyonu 2020

Kundalini Yoga ve Kırık Kalp Meditasyonu 2020

Kalbin bugünlerde çok mu kırıldı? Evet bazı zamanlar da  kalbinizin gerilmesine neden olan deneyimler yaşamış olabilirsiniz. Belki de geçmişte yaralandığınız için savunmacısınız. Reddedilme korkusu nedeniyle çevrenizdeki insanlara tamamen açık olmakta zorlanabilirsiniz. Sizi rahatsız eden sorunlar ne olursa olsun, Kundalini Yoga uygulamaları işte bu aşamada size yardımcı olabilir.
Kırık bir kalp için iyileştirici bir meditasyon yapmak, kalbi stresten uzaklaştırmanın bir yoludur. Bu öğrenmesi kolay uygulama, kalp merkezinizi güçlendirmenize ve eski yaraları iyileştirmenize yardımcı olabilir. 
Sizi ne rahatsız ediyor olursa olsun, bundan kurtulmak iyileşmek için zaman ayırmak, kişisel bakımın nihai bir parçasıdır. Mutlu olmayı, başkalarıyla bağlantı kurmayı ve barış duygunuzu bir kez daha bulmayı hak ediyorsunuz.

Bu Meditasyonun Faydaları:
Kırık bir kalbi iyileştirir, Stresi azaltır
Bağlılığı teşvik eder
Açıklığı teşvik etmeye yardımcı olur
Sevgi ve Aşk duygularını artırır
Açılan eski yaraları iyileştirir
Kalp merkezini güçlendirin.
Bu Meditasyon Nasıl Yapılır?
Kırılmış bir kalp için bu meditasyonu denemeye hazır mısınız? İster Kundalini Yoga alemlerine yeni gelen biri olun, ister uygulamayı iyi tanıyor olun, bunu basit bulacaksınız. Başlamak için buradaki talimatlarımızı uygulamanız yeterlidir.
Duruş:
Meditatif bir pozisyonda oturarak başlayın. Kendinizi rahat hissettiren herhangi bir pozisyonu seçebilirsiniz.
Mudra:
Elleriniz, kalp merkezinizin önünde bir Açık Lotus Mudra içinde olmalıdır. Bu pozisyonu oluşturmak için avuç içlerinizi altta bir araya getirin. Sol baş parmak sağ başparmağa dokunurken, sol serçe parmağınız sağ serçe parmağa dokunmalıdır.
Parmaklarınızın geri kalanı düz bir şekilde yukarı bakmalı ve ayrılmalıdır. Bu pozisyon, lotus çiçeğinin çiçek açtığı zaman inkar edilemez şeklini oluşturur. Bu özel mudrayı uygularken avuç içlerinizi olabildiğince açık tutun.
Gözler:
Bu meditasyon boyunca gözlerinizi burnun dudağına odaklamalısınız.
Mantra:
Bu şifa meditasyonu boyunca kullandığınız mantra ‘Humee Hum Brahm Hum’dur.
Dikkat:
Bu mantrayı tekrar etmeye başladığınızda, hislerin ve duyguların üzerinizden geçmeye başladığını göreceksiniz. Amaç, kalp merkezinizi güçlendirmek ve herhangi bir yaranın mantranın sesinin derinliklerinde kaybolmasına izin vermektir. Bu mantrayla tam olarak meşgul olduğunuzda kalbinizi çevreleyen savunmalar kaybolmaya başlayacaktır. Bunun olmasına izin vermek için bir dakikanızı ayırın.
Şu anda mevcut kalın ve kalbinizi açmaya odaklanın. Açık kalmak ve başkalarıyla bağlantı kurmak genellikle bir inanç sıçraması gerektirir. Ancak buna değer. Bu şifa meditasyonu sayesinde, bu bağlılık ve sevgi duygularını teşvik edebilirsiniz.

Zamanlama:
Bu meditasyonu 35 dakika boyunca strese girmiş kırık bir kalp için uygulamalısınız.

Bitirme Zamanı: 
Meditasyon pratiğinizi sona erdirmeye hazır olduğunuz da , derin nefes alın ve nefesinizi tutun ve sonra nefes verin. Bunu iki kez yapmalısın. Bunu yaptıktan sonra, bir dakika boyunca hareketsiz oturun ve ardından etrafınızdaki her şeyi hissetmenize izin verin. Son olarak, gevşemeden önce omuzlarınızı ve kollarınızı hareket ettirin.
Unutmayın hayattaki hiçbir şey sağlığınızdan daha önemli değildir. Sevgiyle kalın.
Etiketler: Kundalini Yoga, Kundalini Yoga ve Kırık Kalp Meditasyonu

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.