Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Kosova Priştine’de Bir Güzel İnsan Vardı Stillpoint-Fashion

28.10.2020
1.391
A+
A-
Kosova Priştine’de Bir Güzel İnsan Vardı Stillpoint-Fashion

 

vRNzYOQ
Kosova Priştine’de Bir Güzel İnsan Vardı Stillpoint-Fashion

 

Kosova Priştine’de Bir Güzel İnsan Vardı Stillpoint-Fashion

 

Kosova Priştine seyahatimiz Türkiye’nin en büyük ve en güçlü giyim markası olan Fullamoda şirketimizin farnchise mağazası açması ile başladı.
İlk defa bir yurt dışına çıkma heyecanı yaşıyordum ve merak ediyordum.
Yanımda mağaza açılış görsel ekibinden Samet, Ferdi ve Yunus yine şirketimizin genel koordinatörü Osman Bozkurt var. Ankara’dan İstanbul Sabiha gökçen havaalanına iniyoruz. Bir yandan da covıt19 korkusu var İstanbul vakalarda ilk sıralarda olduğu için temkinliyiz ve ağzımızda maske dolaşıyoruz havaalanında, biniş saatimiz yaklaştı Kosova uçağına biniyoruz. Uçak tıklım tıklım kalabalık 240 yolcu ile birlikte havalanıyoruz.
Yaklaşık 1,5 saat sonra inişe geçtik plotun yumuşak iniş yapmasıyla birlikte uçakta bir alkış koptuki sormayın. dedim kendi kendimize “Avrupa ya gerçekten gelmişiz”
İlk günümüz ürünler gümrükten çıkmadığı için boş vaktimiz de  priştine’ye giderek  gezelim istedik.
Gördüğümüz ilk yer Rahibe Teresa katedrali ve büyük iskenderin heykeli oldu.
Biz Kosova da yemek sorunu çok yaşadık çaya hasret kaldık orada demleme çay ve ya kahve içiyorlar, yemekleri makarna, pizza ve hamburger bir türlü alışamadık derken  açacağımız mağazanın yanında bijuteri mağazasının sahibi Faruk beyle tanışıyoruz. Kendisi kibar ve misafir perver bir arkadaş yemek yiyelim çay içelim diye çırpındı durdu ama vaktimiz olmadığı için gidemedik. Daha sonra Faruk beyin tanıdığı bizim  şirketimiz’ ede  eskiden ürün vermiş bir dost stillpoint.fashion sahibi Ömer Koyuncu çıktı.
Allah biliyor ya içimizde bir ukte kalmıştı mimar Sinan camisini ve köprüsünü göremeden gideceğiz diye, işte bu mübarek insan çıktı karşımıza 80 km uzaklıktaki Prizren’e götürmek için.
Kendi akrabamız olsa oturur masraf hesaplar ama bu güzel insan bizi kendi arabası ile aldı götürdü gezdirdi yedirdi ve içirdi beş kişinin duasını aldı o gün, konu başlığındaki gibi evet Kosova Priştine’de Bir Güzel insan Vardı stillpoint.fashion sahibi Ömer Koyuncu. Ne kadar dua etsek azdır bunlar yetmiyormuş gibi birde gece çiğ köfte hazırlatmış otelden aldı götürdü bizi ofisine kadar, orada türk çayı ve çiğ köftesini de yedik Kosova ya ve güzel insan Ömer Koyuncu‘ya gece veda ederek ayrıldık.
Ömer koyuncu bu güzel abimizi ınstagram Sayfasından takip ederseniz sevinirim. Çok güzel Alt gurup tayt ürünleri var.
STİLLPOİNT TOPTAN WHOLESALE
?Wholesale Women Wearing Shop
?Toptan Bayan Giyim Magzası
?Merkez mahallesi Süleyman Nazif sokak No 6/4 GUNGOREN/ISTANBUL

Etiketler: Kosova Priştine’de Bir Güzel İnsan Vardı Stillpoint-Fashion

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.