Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

En İyi Mobil Oyunları Ve Hileleri hangi Sitede 2020

19.10.2020
556
A+
A-
En İyi Mobil Oyunları Ve Hileleri hangi Sitede 2020
vaz9U3g
En İyi Mobil Oyunları Ve Hileleri hangi Sitede 2020

En İyi Mobil Oyunları Ve Hileleri hangi Sitede 2020

Yukarıdaki konu başlığı son günlerde çok aranan ve gerçekten cevabının bilinmesi gereken bir başlık diye düşünüyorum.
Araştırmalarım bana bir yönde hem kendi sitemi hem de bir başka siteleri bu konuda görebilme fırsatı verdi.
Kolay değil bir oyun hilesi paylaşıp onu üst sıralara çıkarmak gerçekten kolay değil. Bir kere paylaşılan hilenin gerçekten çalışır olduğuna ve oynayan kişinin keyif aldığına dair geri dönüşümleri çok önemli.
Bazı siteler oyun link veriyor insanlar bu hileyi indirmek için o linkin yönlendirdiği her yere gitmek zorunda kalıyorlar reklam üstüne reklam görüyorlar ve bazen de hileyi indirmeden sayfayı terk ediyorlar.
Para kazanmak… evet amaç bu, zaten ama, insanları da mağdur etmemek lazım. Bir insandan çok para kazanmak için dolambaçlı yollara sokmak etik değil diye düşünüyorum.
Okuokubil.com olarak ben tüm hile dosyalarımı güvendiğim iki link kısaltma sitesine yönlendiriyorum.  Oradaki dosya indirme işlemi 5 saniye bekletiyor ve linke yönlendiriyor,  olması gereken bu aslında. Link kısaltmada kullandığım sitelerden birincisi TR. Link diğeri ise BCVC insanları üzmeden hedefine yönlendiriyor. Bazen istemediğimiz reklamlar ile karşılaşıyoruz bu durumda da hemen müdahale hakkımı kullanıyorum.
En iyi mobil oyunları ve hileleri hangi sitede sorusuna da konu içinde cevap olarak okuokubil.com diye işaret etmiş oldum.
Among Us, Pubg Mobile, Cs1.6, CS:GO, Metin2, Zula, Avakin Life, Fishing balık, Point Blank, Volorant, Avatar, Free Fire, Avataria, Boyama Sayfası, Stickman çöp Adam, Scary Teacher, Mobile Legends, Call Of Duty, Sniper, Brawl Stars, Minecraft, The Sims, Gta5 Online, Roblox, Dls20, DLS21, İnjector Programları, daha bir çok oyunun en güzel bölümleri ve hileleri okuokubil.com olarak takipçilerime ulaştırıyorum.
En iyi mobil oyun hileleri ve sitesi olarak çalışmalarıma daha çok hız verip en güncel oyun ve oyun hilelerini paylaşmaya devam edeceğim.
Okuokubil.com sitemde sadece oyunlar ve oyun hilelri bulunmuyor. Güncel tüm konular okuokubil.com sayfasında bulabilirsiniz.
İnsanların beden ve zihin sporu olarak gördüğü yoga ve pozları çok ilginç resim ve açıklamaları ile en çok okunan bölümler sıralamasında gelmektedir. 
Günümüzde kendini ve etrafındaki olayları ilgilendirecek olan gelecekteki adımlarını buna göre atmayı planlayan insanların rüyalar ve fala ne kadar önem verdiğini biliyoruz. İşte bu konularda da öncü olmayı planlıyorum. Yoga, Fal, Büyü, Sihir, Rüya Tabirleri gibi konularda okuokubil.com olarak iddialıyım.
Nasıl mı? Rüya tabiri açıklamaları her yerde bulunuyor ve hemen hemen hep aynı şekilde yazılıyor, ama okuokubil.com rüya tabirleri hiçbir sitede göremeyeceğiniz anlamlı ve dolu dolu açıklamaları ile takipçilerini bekliyor. 
Etiketler: En İyi Mobil Oyunları Ve Hileleri hangi Sitede

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.