Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Critical Ops v1.19.0 Sınırsız Mermi + Radar Menu Hilesi Ekim 2020

02.10.2020
343
A+
A-
Critical Ops v1.19.0 Sınırsız Mermi + Radar Menu Hilesi Ekim 2020
LipLCdb
Critical Ops v1.19.0 Sınırsız Mermi + Radar Menu Hilesi 

Critical Ops v1.19.0 Sınırsız Mermi + Radar Menu Hilesi Ekim 2020

Critical Ops v1.19.0 Sınırsız Mermi + Radar Menu Hilesi paylaşıyorum. Critical Ops ilginç ve fütüristik olarak Android için birinci şahıs nişancı oyunudur. 
Özel kuvvetlere karşı modern terörist savaşına katılmaya hazır mısınız?
Düşman kuvvetlerini kapana kıstırın ve belirli bir bölgede hakimiyet kurun. Ayrıca ana özellik, oyunun, bakiyesi başarılarınıza ve bir bütün olarak takımın başarılarına bağlı olan belirli bir para sistemine sahip olmasıdır.
Critical Ops v1.19.0 Mod menu içermektedir. Oyunu rootsuz şekilde hileli deneyebilirsiniz, aşağıdaki özellikleri içermektedir.
ÖZELLİKLERİ
77
Sınırsız Mermi
– Body
– Distance
– Radar
– Hitbox Head
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, okuokubi-com-magnet-simulator-hileli Critical Ops apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yapın.
Sonrasında oyuna girip ekrana gelen mod menu butonundan hileyi açın
TÜR: APK / BOYUT: 38.3 MB
VİDEOLU ANLATIM


 

BCVC Link

< HİLE  İNDİR > ?

TR Link

< HİLE İNDİR > ?

Etiketler: Critical Ops Sınırsız Mermi + Radar Hileli Menu İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.