Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Club Soccer Director 2021 v1.5.0 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2020

22.10.2020
454
A+
A-
Club Soccer Director 2021 v1.5.0 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir 2020

 

Fe9zdMV
Club Soccer Director 2021 v1.5.0 Sınırsız Para Hileli Mod Apk 

Club Soccer Director 2021 v1.5.0 Mega Para Hileli Mod Apk İndir 2020

Club Soccer Director 2021 v1.5.0 Mega Para Hileli harika bir futbol oyunu ile beraberiz. Oyunda futbol Yönetimini elinize alacaksınız ve  bambaşka bir seviyeye getireceksiniz. 
Club Soccer Director 2021 v1.5.0 Mega Para hileli oyunumuz, başka menajerlik oyunlarına göre daha bir sorumluluk alma şansınız var. 
Oyuncuları, yönetimi ve taraftarı mutlu etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız daha doğrusu yılmaz Vural teknik direktörümüz misali heyecanlı ve istekli davranacaksınız.
88 min

Oyunu okuyarak yönetin. Takımınızın antrenman yapması, çalışması ve gelişmesi için en iyi imkanlardan yararlanın.
Şunu bilinki, aldığınız her kararın uzun vadede etkisi olacaktır. Ne kadar çok ve ya az yatırım yaparsanız yapın, her zaman sonuçlarını göreceksiniz.
Her oyuncunun kendine özgü istatistikleri ve yetenekleri var. Onları hazırladığınızdan ve her sporcuyu en iyi şekilde tuttuğunuzdan emin olun.
Kendi takımınızı nasıl yöneteceğinizi seçmekte özgürsünüz. Bir yönetici mevcut olsa bile, tek yetkili kişi siz olacaksınız.
77 min

HİLELİ MOD ÖZELLİKLERİ;
Sınırsız PARA Hilesi
Tüm liglerin kilidi açıldı
Rozet harcadıkça oyundaki altın miktarı artar, tüm takımları ve rozetini kontrol edebilirsin seviyesi önemli değil.
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, Club Soccer Director 2021 v1.5.0 Mod-okuokubil-com.apk dosyamızı indirelim ve cihazımıza kuralım.
VİDEOLU ANLATIM

BCVC Link

< SOCCER21 İNDİR > ?

TR Link

< SOCCER21 İNDİR > ?

Etiketler: Club Soccer Director 2021 Para Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.