Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Among Us Android, iPhone, Steam’de Güncelleme Nasıl Yapılır?

28.10.2020
547
A+
A-
Among Us Android, iPhone, Steam’de Güncelleme Nasıl Yapılır?

 

Among Us Android, iPhone, Steam’de Güncelleme Nasıl Yapılır?

Among Us Android, iPhone, Steam’de Güncelleme Nasıl Yapılır?

Among Us Android, iPhone, Steam rehberimizdeki Güncellememizde , size tam olarak ne yapmanız gerektiğini açıklamaya çalışacağım. Küçük bir bonus olarak, Steam’de Among Us beta sürümüne nasıl girileceğini de açıklayacağım.
Android’de Among Us Nasıl Güncelleme Yapılır:
Among Us Android’i güncellemek için izleyebileceğiniz iki yöntem vardır. İlki ve en basit olanı Play Store üzerinden. Uygulamayı açalım ve sol üstteki Menü simgesine (diğer adıyla “çizgiler” simgesi) basalım. “Uygulamalarım ve oyunlarım” a dokunalım. Bu size güncellemeleri olan uygulamaların bir listesini gösterecektir. Among Us (veya isterseniz Tümünü Güncelle) yanındaki “Güncelle” simgesine dokunun ve indirme işleminin bitmesini bekleyin.
İkinci yöntem biraz daha karmaşıktır. Telefonunuzda bu bağlantıyı tıklayın. Among Us için güvenilir.apk dosyaları sağlar. En yenisini bulun ve sağdaki ok simgesine, ardından “APK İndir” e dokunun. Yeni bir pencere açacak, bunun için endişelenme, olması gerekiyordu. İndirme bittiğinde, Dosyayı Aç’a dokunun veya İndirilenler listenizde bulun. Yükle’ye dokunun ve bitmesini bekleyin. Göründüğünde, “Bitti” ye dokunun. Bu kadar. İnternette herhangi bir yerden indirdiğiniz dosyalar konusunda dikkatli olun.
İPhone’da Among Us – Nasıl Güncellenir:
İPhone’da Among Us Güncellemeyi güncellemek için, herhangi bir nedenle otomatik güncellemeleri kapattıysanız, ilk adım App Store’u açmaktır. Sol üst köşedeki profil simgenize dokunun. Mevcut Güncellemeler bölümüne ilerleyin. Among Us iOS’ta bir güncelleme varsa, listede görünecektir. Oyun simgesinin yanındaki Güncelle düğmesine dokunun, işlem başlayacaktır. Bitmesini bekleyin ve bittiğinde istediğiniz zaman oynamaktan çekinmeyin. Tabii ki, aynı sistemi Among Us iPad’inizde de güncel hale getirmek için kullanabilirsiniz. Basit şeyler, gerçekten.

Steam’de Among Us Güncelleme:
Steam’de Among Us güncelleme yapmanın en kolay yolu, otomatik güncellemelerin etkinleştirilmesidir. Yapmazsanız, sorun değil, işleri manuel olarak “düzeltmenin” iki kolay yolu vardır. İlk yol, kütüphaneye gidip Among Us’a tıklamak. Yeni içerik çıkarsa, yeşil Oynat düğmesi mavi bir Güncelle’ye dönüşür. O düğmeye tıklayın ve bitirdiniz.
İkinci yöntem, Kitaplıkta Among Us ‘a sağ tıklamak ve Özellikler’i seçmektir. Yerel Dosyalar uygulamasını ve ardından “Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula” yı tıklayın. Bu, Steam’in oyun dosyalarınızı kontrol etmesini sağlayacak ve bu sırada sahip olduğunuz sürümün güncel olup olmadığını anlayacaktır. Eğer öyleyse, bu güncellemeyi hızlı başlatacaktır. Sadece bitmesini bekleyin ve bitirdiniz!
Steam’de Among Us Beta Nasıl Bulunur?
Steam’de Among Us beta sürümünü edinmek için, Kütüphanenizde oyunu bulun ve üzerine sağ tıklayın. Özellikler’i seçin ve açılan pencerede Betalar sekmesini bulun. Açılır menüyü açın ve “public-beta” seçeneğini işaretleyin. Bu, oyunun adının yanına [public-beta] ekleyecek ve güncelleme otomatik olarak indirilmeye başlayacaktır. Siz herkese açık beta seçeneğinin işaretini kaldırana kadar geliştiriciler onu her yayınladığında beta içeriğini almaya devam edeceksiniz.
Yani, Steam’de Amoung Us beta sürümünü bu şekilde edinebilirsiniz. Ne yazık ki, bunu Android ve iPhone’da yapmanın bir yolu yok gibi görünüyor.
Etiketler: Among Us Android, iPhone, Steam’de Güncelleme Nasıl Yapılır

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.